Concurs! Castiga 3 carti educative pentru copii de la Editura Trei

Concurs! Castiga 3 carti educative pentru copii de la Editura Trei din seria de ghiduri “Ce sa faci….” de Dr. Dawn Huebner.

Ii invitam pe cei mici sa se exprime prin desen si sa castige 3 carti din seria “Ce sa faci….” de la Editura Trei!

Incurajeaza-l pe copilul tau sa isi exprime prin desen sentimentele legate de anxietate, crize de furie sau frica de a dormi singur. Copiii pot alege orice tema de desen care sa aiba legatura cu titlurile cartilor din seria de ghiduri pentru copii  “Ce sa faci….” de Dr. Dawn Huebner. Posteaza apoi o poza cu desenul copilului pe pagina postului despre concurs de pe Facebook. Pe 18 mai vom alege cel mai sugestiv si bine realizat desen si il vom premia cu cele 3 ghiduri de la Editura Trei.

 

concurs editura trei

 

Carti publicate de Editura Trei din seria “Ce sa faci….” de Dr. Dawn Huebner abordeaza subiecte sensibile pentru copii dar intr-un mod eficient si util:

  1. Ce sa faci cand ti-e frica sa te bagi in pat”, le prezinta copiilor si parintilor tehnicile cognitiv comportamentale folosite pentru a trata dificultatile legate de somn.
  2. Ce sa faci cand iti iesi din fire” le prezinta copiilor si parintilor tehnicile cognitiv-comportamentale folosite pentru a trata problemele legate de furie.
  3. Ce sa faci sa scapi de griji” este un ghid practic dedicat copiilor cu varste intre 6 si 12 ani, care au probleme de anxietate, si adultilor care ii pot ajuta sa le depaseasca.

Alegerea castigatorului se va face pe 18 mai.

 

Detalii complete despre cartile care participa la concurs gasiti aici.

Succes tuturor la desenat 🙂

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU