Castele de Nisip: Itsy Bitsy FM te provoaca la Concurs!

Itsy, Bitsy si Zapa te provoaca la un concurs jucaus, de vara! Fie ca esti la mare, pe plaja, in curte sau in parc, la groapa de nisip, inscrie-ti castelul de nisip in concurs si saptamanal poti castiga un super premiu racoritor: o excursie la munte pentru toata familia!

Modalitate de participare:

Construieste un castel de nisip, pe care sa scrie Itsy Bitsy. Castelul de nisip poate avea orice forma si poate fi decorat oricum. Important este ca pe imaginea incarcata sa se vada ca pe constructie e scris „Itsy Bitsy” – cu degetul in nisip, din frunze, pietricele, scoici sau in orice mod doresti.

Fotografiaza castelul incarca imaginea in formularul de concurs din link: http://www.itsybitsy.ro/concursuri/concurs-intrecerea-castelelor-de-nisip/.

Castele de Nisip: Itsy Bitsy FM te provoaca la Concurs!Poti inscrie pana la 10 castele DIFERITE, pentru mai multe sanse de a castiga!

Inscrierile in concurs se realizeaza pana pe data de 26 august 2018.

Desemnarea castigatorilor:

In fiecare duminica, Itsy, Bitsy si Zapa vor extrage cate un castigator si il vor anunta in cadrul emisiunii Castele de Nisip si in pagina de concurs.

Pentru mai multe informatii, intra in pagina de concurs.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU