Conferinta gratuita Lumina Naturala cu Fosfene

Fosfenii îi ajută pe copiii tăi să învețe ușor și să-și crească performanțele și pe tine să reduci stresul și să îți mărești creativitatea.

Întâlnirea despre Lumina Naturala Fosfene – Dr. Lefebure [email protected] te va introduce in lumea fascinanta a luminii pentru a descoperi gama amplă de aplicații ale unei metode foarte interesante si puternice de creștere personala, cu peste 60 de ani de cercetare și de promovare constantă la nivel internațional.
Astfel transformăm energia luminii în energie mentală, putere și conștiința subtilă și cognitivă.

Fosfenismul este o metodă de lucru excepțională cu rezultate foarte înalte la nivel educațional pentru studiul de școală și de performanță, indicat în caz de anxietate, depresie și insomnie.
Fosfenismul este ușor aplicabil in rândul oricărui domeniu profesional, mărește creativitatea.

O fosfenă este un element subtil creat de lumina naturala, care se observă cu ochii deschiși sau închiși. Daca îl mixăm cu un gând, o emoție sau un proces creativ, acesta se amplifică, îl curăță și îi dă putere, într-un mod extraordinar.

100% compatibil cu toate terapiile naturale, amplifică rezultatul așteptat al terapiilor energetice sau de manipulare manuală, mărește puterea de memorare și expansiunea creierului.

Cu cine?
Adriana Sorina Ștefănescu a emigrat în Spania acum 20 de ani, s-a format ca specialist în măsurarea bio-energie cu Estacion Aura Video (Kirlian), este terapeut transpersonal și coach-fosfeno-pedagog. În prezent, predă cursuri de Lumină Naturală Fosfene – Dr. Lefebure [email protected] – http://www.fosfenismul.com/

RSVP – Te rog sa ne dai de veste daca participi la [email protected] sau la 0723.396.368, intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

https://www.facebook.com/events/295726240949546/

Detalii Eveniment

Data:
Friday 23 March 2018

Program:
18:30 - 20:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL