Conferinţa Liber la Educaţie sau Educaţie la Liber?

Duminica, 11 iunie, este ziua in care putem gasi impreuna raspuns la o intrebare esentiala pentru orice parinte. Cat de mult trebuie sa-i impingem de la spate pe copiii nostri pentru ca ei sa invete lucrurile care conteaza in viata si cata libertate trebuie sa le lasam pentru a descoperi singuri ce este important pentru ei, cu adevarat?

Cum trasam linia fina si atat de importanta dintre libertate si sustinere, cum reusim sa imbinam insistenta cu independenta? Ce decidem azi, ca parinti, ca sa nu regretam maine ca bunici, ce nu facem azi ca sa poata face ei, copiii nostri, in viitor?

Incepe vacanta… Cat de important e sa faca teme si in lunile libere, cum rezolvam cerintele scolii sau cum ne razvratim impotriva temelor de vacanta in asa fel, incat copiii nostri sa nu aiba, totusi, decat de castigat?

Toate aceste intrebari, dar si multe altele, isi vor gasi cai spre rezolvare in cadrul evenimentului “Liber la educatie sau educatie la liber?”.

In acest demers esential pentru implinirea noastra ca parinti, dar și a copiilor nostri, ne vor fi alaturi, ca speakeri, ca specialisti, ca antrenori ai bunei educatii, Oana Moraru, Gaspar Gyorgy si Carmen Lica. Ca special-guest, ne va indruma prin experienta sa, cu sfaturi legate de sanatatea copiilor nostri, Larisa Petrini.

Pentru copii, am pregatit impreuna cu StepByStep minunate ateliere si activitati, animatie si supraveghere, asa ca nu ezitati sa-i aduceti si pe cei mici la intalnirea noastra cu raspunsuri care conteaza, care lumineaza, care ne sporesc bucuria de a fi parinti invatati și miracolul de a avea copii educati.

Liber la Educatie eveniment parinti cu ateliere pentru copii

Parteneri: StepByStep

Parteneri media: Magic FM Romania, Pagina de Psihologie, Vocea Părinților, Marea Dragoste, Şi Blondele Gândesc, Un părinte mai bun, Frici de mămici, Scoala Intuitext, SuntParinte.ro, Centrul de Parenting, Bogdana Dobre, Noi vrem părinți, RalucaLoteanu.ro – Suflet de mamica, FUN Parenting, TusiBebe, Mothers and the city, Sanatatea.ro, GOKID.ro, KidSpots, Mamicamea.ro, Cristina Oţel, Pisica pe sârmă, Lion Mentor Association si Blitz TV.

Moderator: Alice Nastase Buciuta, Redactor-Şef al revistei Marea Dragoste

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Programul evenimentului:

Registration 09:00-10:00

Panel 1 10:00-11:45

• Gaspar Gyorgy, Psihoterapeut relaţional
• Carmen Lica, Director Executiv CEDP

COFFEE BREAK 11:45-12:15

Panel 2 12:15-14:00

• Larisa Petrini, Health Coach si ambasador Jamie Oliver
• Oana Moraru, Consultant educational

Atelierele vor fi sustinute de catre StepByStep.

Pretul unui bilet este de 70 RON cu early-bird, pana pe 20 mai. Dupa aceasta data, pretul va fi de 100 RON. Pentru detalii, va rugam sa ne scrieti la adresa [email protected].ro.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 11 June 2017

Program:
09:00 - 14:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL