Copii agresati la Gradinita Flipper din Cotroceni, Bucuresti

Copiii agresati la Gradinita Flipper din Cotroceni, Bucuresti. Imagini surprinse in timp ce directoarea gradinitei ii agresa pe copii.

VIDEO. Imagini inregistrate pe camerele video instalate intr-o gradinita neautorizata din cartierul Cotroceni din Bucuresti au fost facute publice recent si arata scene de-a dreptul socante cu copii agresati verbal si fizic. Se pare ca autoarea acestora este chiar directoarea gradinitei care functiona ilegal.

Jurnalul.ro are informatii ca este vorba despre Grădiniţa Flipper din cartierul Cotroceni, unde trei copii au fi fost loviţi de directoarea Ioana Neagu, potrivit plângerii făcute de părinţi. Este vorba despre un copil de şase ani şi de doi fraţi, de un an şi 11 luni şi respectiv de cinci ani.

Directoarea gradinitei nu pare sa tina cont de camerele video, imaginile prezinta momente si spatii diferite unde atitudinea inadmisibila la adresa copiilor se repeta.

Secţia 17 de Poliţie din Capitală a deschis la sesizarea părinţilor o anchetă, după ce copiii au ajuns acasă cu vânătăi.

Parintii intervievati si-au exprimat inital indoiala in privinta veridicitatii acuzatiilor:

„Eu o ştiu pe doamna directoare de foarte mulţi ani şi nu cred aşa ceva. E un om foarte ok. Am 2 copii chiar, in două grupe diferite, nu sunt de acceaşi vârstă și nu am avut nicio problemă. Şi copiii sunt aici de foarte mici, au aproape 6 şi 8 ani”, spune mama unor copii.

Te avertizam ca imaginile surprind scenele cu copii agresati si au un puternic impact emoţional.

„Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din grădiniţă se vede cum femeia trage de păr un copil şi îl loveşte peste faţă, în timp ce ţipă la el. Mai mult, femeia îl duce pe copil într-un loc ferit, unde se repede asupra lui şi îl bruschează. După minute în şir de tratament traumatizant, copilul urcă scările de-a buşilea şi se duce spre clasă.


Citeste si:

Unde mergem cu copilul in weekend

La ce restaurante kid-friendly mergem cu copilul in Bucuresti

10 desene animate cu masini


În alte imagini, suprinse tot pe camerele de supraveghere, de această dată în dormitorul copiilor, se vede cum aceeaşi femeie dă năvală în cameră şi ia, pur şi simplu, pe sus, din pătuţ, doi copii. Îi trage puternic de braţ şi îi dă afară din cameră. Alte imagini o arată pe femeie în timp ce ceartă copiii şi îi trage de haine.”

„Sunt nişte înregistrări video cum dna directoare bătea nişte copii, motiv pentru care şi poliţiştii sunt acum aici. Nu cred, pentru că copiii sunt foarte bine primiţi şi se comportă foarte bine cu ei. Şi sunt îngrijiţi”, spune mama altor copii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean al Municipiului București, Marian Banu, a declarat la Digi24 ca grădinița Gradinita Flipper din Cotroceni, în care erau copii agresați „nu este acreditată și autorizată de ARACIS și funcționează în afara legii, nu este și nu intră în evidenţa ISMB”.

Ca si in precedentele cazuri cu copii agresati in gradinite, si acesta ridica problema responsabilitatii parintilor de a solicita si verifica documente pentru a se asigura ca isi inscriu copilul la o gradinita autorizata si acreditata.

Sursa: digi24.ro

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU