Copilul tau e agresiv? Cum il ajuti sa scape de agresivitate

Vrei sa stii cum il ajuti pe copil sa scape de agresivitate fara sa-l pedepsesti sau sa-l critici ori de cate ori loveste, musca, impinge sau vorbeste urat?

Poate ca ai incercat totul pina acum. I-ai vorbit frumos, i-ai explicat de mii de ori ca nu este frumos ce face, i-ai spus ca celalat copil sufera cand este lovitt. Nu a mers. Apoi, ai trecut la amenintari, critici, pedepse. Dar ai observat ca nici asa nu a mers. De ce?
Pentru ca suntem obisnuiti sa ne uitam la comportamentul copilului si nu la emotiile care stau in spatele lui. Comportamentul este un simtom . Daca ne indreptam spre simtom, cauza ramane. Si va genera mereu si mereu acelasi comportament.

Ce vor copiii sa ne spuna prin comportamentul lor agresiv?

Daca iti doresti sa stii cum anume iti poti ajuta copilul care are un comportament agresiv, vino la workshopul de agresivitate. Teoria o stii si tu. Probabil ai citit multe carti si articole despre agresivitate. Doar ca, orice ai incercat, n-a functionat. Pentru ca nu asupra comportamentului agresiv trebuie sa ne indreptam atentia. Ci spre ceea ce sta in spatele ei.

Copilul tau e agresiv Cum il ajuti sa scape de agresivitate

Si nu, nu am o soutie pentru tine care sa fie valabila in toate situatiile. Iti voi oferi instrumentele potrivite sa descoperi care sunt fricile si temerile care conduc la comportamentul agresiv, cum sa creezi un cadru de siguranta in care copilul sa-si manifeste fricile si, in acest cadru, sa-l ajuti sa-si vindece aceste frici.

Costul acestui workshop este 100 lei.

Locurile sunt limitate pentru ca vom lucra cu fiecare participant in parte.

Daca iti doresti sa participi, trimite un mail la [email protected] sau un SMS la 0726.199.608.

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 13 May 2017

Program:
10:00 - 13:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL