Cortul cu mistere, aventura Corint Junior în această vară

În perioada 18 iulie – 30 august, editura Corint Junior dă start campaniei CORTUL CU MISTERE. Campania are drept scop promovarea celor opt titluri aflate în colecția Aventură & Mister a editurii Corint Junior. Împreună cu cei de la Camps 4U și Progressive Sports vom campa CORTUL CU MISTERE în tabere de aventură pentru a construi cu copiii aflați în vacanță adevărate povești de aventură și mister în cadrul unor ateliere de storytelling. În perioada campaniei, cărțile din colecția Aventură & Mister pot fi achiziționate cu un discount de 35% de pe site-ul www.edituracorint.ro.

Pentru copii, cititul poate fi o aventură plină de adrenalină, la fel ca tiroliana, escalada sau mersul cu cortul. Ca să creăm atmosfera de lectură-aventură, în această vară Corint Junior va amplasa corturi amuzante în câteva locuri strategice, urbane și non-urbane, în care copiii să se poată împrieteni cu cărțile colecției Aventură & Mister, într-un cadru neconvențional. Cu saltea, lanternă, răcoritoare și gustări sănătoase, copiii vor putea răsfoi cărțile colecției, într-un cadru mai mult decât relaxant: incitant! Plus: joc cu indicii și ateliere de storytelling, după un program prestabilit.

Coordonatorul atelierelor de storytelling îi va provoca pe cei prezenți să împărtășească din experiența lor de lectură povești sau lecturi de aventură și mister pe care le-au citit, dar mai ales să creeze pe echipe pe baza unor indicii primite povești originale de aventură. Prezentarea noilor povești de aventură se va face sub forma unui joc de rol. Cei mai creativi și originali vor fi premiați.

Colecția Aventură & Mister vă propune să vă bucurați, alături de copiii voștri cu vârste între 8 și 12 ani, de povești impecabil construite, scrise alert, educative și foarte amuzante.

Titlurile din ‎Aventură & Mister sunt făcute pentru vacanță! Se citesc cu spor pe iarbă, în vârf de munte, pe plajă, în cort sau în curtea bunicilor: Misterul din Hanul Pungașilor, Insula Doctorului Libris, Evadare din biblioteca domnului Lemoncello, Nesfârșita goană după elefant, Uluitorul Broccoli Boy, Vânătorii de comori volumul I, Vânătorii de comori volumul II – Pericol pe Nil, Vânătorii de comori volumul III – Secretul orașului interzis.

Pentru comenzi te așteptăm aici: http://www.edituracorint.ro/colectii/colectii-pentru-copii/aventura-si-mister.html.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU