Lidl pornește Caravana Bucătar din plăcere, în căutarea rețetei perfecte a distracției în bucătărie

Caravana Bucătar din plăcere face parte din campania manifest de susținere a bucuriei și pasiunii de a găti.

Sub sloganul “Facem spectacol în bucătărie“, caravana Bucătar din plăcere, Lidl va organiza în orașe din toată țară o serie de evenimente interactive. Prin intermediul acestora, spectatorii vor putea experimenta moduri inedite prin care gătitul poate fi îmbinat cu alte pasiuni iar simpla preparare a unei rețete să se transforme într-un real spectacol.

Caravana Bucătar din plăcere va desfășura prima sa ediție la Brașov, în perioada 3-4 iunie, începând cu ora 16:00, în parcarea din fața Bibliotecii Județene George Barițiu, urmând ca pe tot parcursul verii, spectacolul “Bucătar din plăcere” să ajungă și în orașe precum Timișoara (17-18 iunie), Sibiu (24-25 iunie), Constanța (8-9 iulie), Cluj Napoca (22-23 iulie), Oradea (29-30 iulie), Iași (5-6 august), Mangalia (14-15 august) și București (26-27 august).

Pe parcursul celor două zile de eveniment,  Caravana Bucătar din plăcere va organiza la scenă deschisă demonstrații de gătit susținute de către Chef Florin Dumitrescu și Teodora Rogobote, workshop-uri de fitness și alimentație sănătoasă, momente de umor și jocuri interactive, karaoke, ateliere pentru copii, nenumărate concursuri și momente surpriză oferite de invitații speciali ai caravanei, printre care și Andrei Aradits. Spectatorii evenimentului vor avea oportunitatea de a câștiga premii și vouchere de cumpărături Lidl dar și de a participa la un concurs special susținut de Freeway, Argus și Gelatelli, prin care pot câștiga un circuit pentru două persoane în Franța, Coasta de Azur-Valea Loarei și Paris, oferit prin Lidl Tour.

Pe lângă multitudinea de surprize și premii pregătite de Lidl în fiecare moment, Caravana Bucătar din plăcere va găzdui la finalul celor două zile de eveniment și un concert surpriză.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU