Croitorașul cel viteaz @ Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca

Văzând cât de îndrăgit a fost de către copii si părinți, spectacolul „Albă ca Zăpada” al Teatrului Țăndărică București , ne-am hotărât să le trimitem o scrisoare frumoasă și să îi invităm din nou la Cluj! Au calculat în agenda lor încărcată festivalele, turneele internaționale la care vor participa, premierele, și au găsit un loc și pentru noi!

Așadar, ne vor bucura cu povestea „Croitorașul cel viteaz”, o adaptare după Frații Grimm.

Figura principală a poveştii este un croitor sărac, ale cărui întâmplări încep când, supărat că nu-l lasă să mănânce liniștit, omoară cu un prosop șapte muște. Câți dintre noi se pot lăuda cu asemenea ispravă, chiar dacă am vorbi doar despre muște !? 🙂

Încântat de fapta lui, coase pe brâu propoziția „Șapte dintr-o lovitură”. Ei bine, micul croitoraș, cu încredere în el, traversează o mulțime de peripeții pline de haz, se descurcă de minune cu uriașii “fioroși “, dovedind că a fi de ispravă nu are de-a face cu inăltimea, ci cu istețimea!

La spectacolul pus în scenă de Țăndărică, noutatea vine din grafica și animația digitală, special concepute și gândite pentru acest spectacol si care se pliază pe mânuirea păpușilor, pe accentele muzicale şi pe elementele scenografice.

Durata spectacolului: 60 minute.

Recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 10 ani.

Spectacolul va avea DOUA reprezentații, ora 11 și respectiv ora 17.

Prețul biletelor este de 29 și 39 lei,în functie de poziționarea locurilor în sală.
Bilete disponibile la Agenția Teatrală, Iulius Mall, Casa de Cultură a Studenților, și online pe biletmaster.ro si eventim.ro

Vă așteptăm cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 19 November 2017

Program:
Toata ziua

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL