Croitorașul cel viteaz. Spectacol +3 ani la Teatrul Arlechino Brasov

10:30 - 11:30
Duminică 01 Octombrie 2023
Brasov

Acțiunea piesei se desfășoară într-un ritm deosebit de dinamic, într-un cadru scenografic multicolor și de bun gust, fiind în deplin acord cu întâmplările prin care trece Croitorașul până ajunge să se căsătorească cu fiica regelui.

După cum se știe din poveste, datorită faptului că a omorât șapte muște dintr-o lovitură, Croitorașul ajunge la palat și promite regelui să păzească cetatea. După ce se confruntă cu Vrăjitoarea, cu Uriașii, dar și cu intrigile de la palat, Croitorașul obține mâna prințesei.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 3+.

Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

Biletele se pot achiziționa online sau de la casieria teatrului, miercuri, joi și vineri între orele 14:30-17:30, sâmbătă între 09:00-13:30, iar duminică între orele 09:00-12.30.

Vă așteptăm!

📍 Teatrul Arlechino Brasov

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/teatrularlechinobv

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 01 Octombrie 2023

Program:
10:30 - 11:30
12:00 - 13:00

Orasul:
Brasov

Detalii Locație

Teatrul Arlechino Brașov

Județ:
Brașov

Oraș:
Brașov

Adresa:
Strada Apollonia Hirscher, 10

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL