Cu bastonul prin București | Cartierul Evreiesc

A.R.C.E.N. organizează la finalul acestei săptămâni traseul cultural pietonal prin „Bucureștiul evreiesc”, în cadrul ediției de primăvară a proiectul „Cu bastonul prin București”.

Program de desfășurare:
Vineri, 27 aprilie, ora 18.30
Sâmbătă, 28 aprilie, ora 17.00
Duminică, 29 aprilie, ora 17.00.

Traseul „Bucureștiul evreiesc” are ca punct de plecare: Liceul Matei Basarab (str. Matei Basarab nr. 32).

Traseul ARCEN parcurge străzile: Logofăt Udriște, Ionescu Gion, Romulus, Ceauș Radu, Parfumului, Maximilian Popper, Anton Pann, Ion Filibiliu și bulevardul Mircea Vodă.

Cartierul istoric propus spre explorare a scăpat parțial de demolările din anii ‘80 și oferă un impresionant material vizual ce merită explorat, cunoscut și conservat.

VEZI TOATE EVENIMENTELE DIN WEEKEND

Participarea la traseul ARCEN este gratuită. În cazul în care condițiile meteo nu vor permite organizarea plimbărilor, traseul va fi reprogramat în zilele libere de 30 aprilie-1 mai.

„Cu bastonul prin București” este un proiect cultural co-finanțat de: Administrația Fondului Cultural Național – AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanță.

https://web.facebook.com/events/1894958417202722/

Detalii Eveniment

Perioada:
27-29 Aprilie 2018

Ora incepere:
18:30

Ora terminare:
19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL