Culorile primaverii. Sensory Playdate

00:00:00 - 00:00:00
Sâmbătă 05 Aprilie 2014

Sesiuni de joc, stimulare senzorială şi dezvoltare pentru copii între 10-24 luni

Sesiuni organizate conform modelului implementat în cadrul centrelor de educatie timpurie din Marea Britanie: activitati creative, de miscare, de murdarit, manipulative, individuale si de grup

5 aprilie 2014  Culorile primaverii: Vom sarbatori primavara plina de culori, de fluturi catifelati, de baloane multicolore printre zâmbete cristaline. Vom împastia texturile colorate si înmiresmate ale primsverii, iar copilul va interactiona cu ceilalti copii jucându-se împartind si manipulând obiecte de diverse forme si texturi, dezvoltându-si astfel motricitatea fina a mâinilor si coordonarea mâna-ochi. De asemenea, jucându-se si interactionând cu ceilalti copii se vor dezvolta social, emotional si personal.

11 si 12 aprilie 2014 Iepuras Coconas:  E aprilie, vine iepurasul care se opreste si pe la noi cu voie buna si oua vopsite. Împreuna îi vom cauta pe ceilalti iepurasi ascunsi în cosulete, iar mai apoi îi vom ajuta sa picteze si sa decoreze cât mai multe oua, mai mici sau mai mari. Plini de entuziasm si imaginatie copii vor avea posibilitatea sa creeze obiecte, sa  foloseasca diferite texturi si sa exploreze materiale noi. Copii se vor familiariza cu obiceiurile specifice unor noi culturi si îsi vor dezvolta capacitatea de concentrare si abilitatile de rezolvare a problemelor.

Atelier condus de: Carmen Nedelea (educator)
Cost: 80 RON
Înscrieri: 0720 003 069/ [email protected]

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 05 Aprilie 2014

Program:
00:00:00 - 00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Acorns Training Centre

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Chiparosului nr. 34

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL