Cum a Furat Grinch Crăciunul. Desene online 1966

VIDEO Cum a Furat Grinch Crăciunul. Nimeni nu mai ştie de ce Grinch urăşte Crăciunul şi ar face orice ca toată lumea să uite de sărbătoare. Poate pentru că creatura trăieşte în vărful muntelui, departe de aşezările oamenilor. Sau poate pentru ca el avea inima cu două măsuri mai mică decât a celorlalţi.

E sigur însă că ar face orice să le vină de hac celor care aşteaptă cu nerăbdare sărbătoarea şi toată lumea să uite de bucuria adusă de semnificaţiile şi atmosfera de Crăciun. În final Grinch îşi dă seama că de fapt Crăciunul înseamnă mult mai mult decât cadouri.

How the Grinch Stole Christmas! (1966)

Vezi mai jos un playlist din 6 părți cu filmul Cum a Furat Grinch Crăciunul (How the Grinch Stole Christmas – 1966)

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU