Cum gestionăm sănătos emoțiile. Ateliere practice +5 ani in Oraselul Copiilor

10:00 - 12:00
Duminică 09 Iulie 2023
București

Nume eveniment: Atelier de joacă și conectare în familie
Când: Duminică, ora 10:00
Unde: parcul Orășelul Copiilor
Cât: 2 ore
Cine poate participa: familii de orice fel cu copii de + 5 ani (mămici, tătici, bunici)
Scop: să învățăm cum să gestionăm emoțiile într-un mod distractiv și sănătos
Contribuție: 100 lei de familie/atelier

(în cazul în care vremea nu permite desfașurarea atelierului se poate opta pentru reprogramare sau recuperarea contribuției)
REDUCERE 10%-25% pentru:

– participare la minim 2 ateliere
– dacă participați împreună cu cel puțin încă o familie

(dacă ai motivație, dar treci prin dificultăți financiare, contactează-ne și vom găsi împreună o soluție)

Înscrieri: prin mesaj personal pe Facebook la unul din organizatori sau la numărul de telefon / whatsapp 0744.448.689

Atenție: Pentru a vă putea oferi suportul și atenția necesare în desfășurarea acestor activități numărul de locuri va fi limitat.

Ateliere de joacă și conectare în familie:

1. Eliberarea sănătoasă a Furiei – 18 iunie 2023
2. Acceptarea momentelor de Tristețe – 25 iunie 2023
3. Împrietenirea cu Frica – 2 iulie 2023
4. Oare toți simțim la fel Iubirea? – 9 iulie 2023

Ce facem:

Noi vă invităm la o ieșire în parc.. ALTFEL!
Practic mergem în parc sa ne jucăm și să ne conectăm cu copii! Dar nu oricum…
Seria de Ateliere de joacă și conectare în familie este special gândită de două mame fascinate de dezvoltarea personală, mame care doresc să construiască o lume ALTFEL în care toată lumea să prospere – o lume în care fiecare om, indiferent de vârstă, dispune de toate resursele pentru a trăi o viață autentică și conștientă. Prin această serie de ateliere practice noi ne propunem să susținem cât mai multe familii care își doresc mai multă apropiere, colaborare și înțelegere între membrii familiei lor.

Noi considerăm că este de ajuns cu teoriile din cărți și seminarii plictisitoare pe calculator. Suntem convinse că majoritatea dintre noi știm deja teoria, dar la practica avem probleme.
Cum aplicam conceptele din cărți?
Simtim ca avem nevoie de puțin ghidaj?
Tocmai de aceea vă invităm în aer liber, în parc, ca să aflați ce înseamnă acest lucru…în mod practic!
Această întâlnire este bazată pe distracție și pentru cei mici și cei mari.

Pentru orice lămuriri sau detalii suplimentare ne puteți contacta aici sau prin mesaj privat.
Va așteptăm cu drag, zâmbete și iubire!
Cristina & Felicia

Ce aveți nevoie:

– prezență
– disponibilitate la distracție
– haine comode
– ceva pe care să stați pe iarbă – o păturică / cearceaf / rogojină
– apă pentru toți din familie
– pachețel cu mâncare (în caz de fomiță subită 🙂)

Cine suntem noi?

Cristina Tișu – mamă, Holistic Coach & Trainer, Facilitator programe dezvoltare personală, Fondator Anira – Jocuri pentru suflet
Mie îmi place să spun despre mine că sunt un suflet îndrăgostit de oameni ce își găsește cea mai mare mulțumire în zâmbetele lor, în energia lor, în bunăstarea lor!
Mă numesc Cristina, sunt o mamă singură, o persoană optimistă, entuziastă, deschisă, ador răsăritul și marea, iubesc oamenii, sărbătoresc viața și o trăiesc cu o imensă recunoștință și fascinație.
Nu mereu am putut să vorbesc astfel despre mine. Acum mai bine de 10 ani am pornit pe un drum personal de autocunoaștere și vindecare ce în ultimi 5 ani s-a transformat în pasiune! Așa am ajuns să experimentez numeroase tehnici și discipline din domenii diverse: am beneficiat de terapie psihologică și mai multe forme de terapii alternative și am studiat domenii precum parenting, psihologie pozitivă, dezvoltare personală, mind-set, educație ontologică, sănătate holistică, etc. și am simțit că le pot reuni pe toate prin certificarea de Coach și Trainer. Am lucrat toată viața în departamente de suport clienți, mereu am fost în contact cu oamenii și acum știu că asta este ceea ce mie îmi oferă cea mai mare satisfacție: să sprijin și să ajut pe ceilalți!
Misiunea mea este sa îmi construiesc o viața ce îi poate inspira pe alți părinți să devină model de împlinire și multumire pentru copii lor.
Felicia Mărgineanu – mama, Intuitive Coach & Body Therapist, Fondator Delicate Therapies
Sunt pasionată de corpul și mintea umană din totdeauna, am studiat în plan personal și profesional mai multe practici și terapii, plecând de la clasicele metode medicale până la cele mai controversate tehnici naturale și alternative. Am capacitatea de a lucra cu oameni de orice vârstă – de la nou-născuți, adolescenți, gravide și seniori. Obișnuiesc să lucrez cu clienții mei pe mai multe planuri: fizic, mental, emoțional și spiritual. Sunt un om practic, căruia îi place să experimenteze tot felul de lucruri noi și sunt deschisă pentru colaborări în diverse feluri și forme. Am o înclinație naturală pentru a descoperi adevărul și tiparele nefunctionale iar unde este cazul, văd ușor soluții. Sunt un om ca și oricare altul, imperfect și în același timp în continuă transformare, și consider ca asumarea procesului de evoluție personală este necesară pentru a trăi o viață echilibrată.
Misiunea mea este de a participa la construirea unei comunități de oameni autentici și maturi, care își trăiesc viața conștient.

📍 Oraselul Copiilor, Sector 4, Bucuresti

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/802627434721765/802627438055098/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 09 Iulie 2023

Program:
10:00 - 12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL