Cum să susții încrederea în sine a copilului tău. Ateliere de comunicare pentru părinţi prin Metoda ESPERE®

Miercuri, 5 Aprilie va invitam sa lucram pe situatii concrete timp de 3 ore, la atelierul "Cum să susții încrederea în sine a copilului tău", cu Cati Calin, psiholog și trainer în comunicare relațională prin Metoda ESPERE®. Vom descoperi impreuna solutii la provocarile cu care te confrunti zi de zi in relatia cu copilul tau. Vei afla cum să îţi sprijini copilul pentru a deveni un viitor adult independent, capabil să îşi realizeze întregul potenţial.

Vei învăţa cum să faci faţă provocărilor pe care copilul tău ţi le lansează în fiecare zi: are 1000 de dorinţe, face crize, se comportă nepotrivit, nu are încredere în el, nu vrea să comunice, pentru a da doar câteva exemple.

Atelierul este organizat de Grădiniţa şi Şcoala Montessano în parteneriat cu GOKID si Centrul AmaneSer.

Prin felul în care îi vorbeşti, vrei să îl susţii pentru a dezvolta încrederea în sine şi în forţele proprii?

Îţi doreşti să ai o comunicare vie, plăcută şi creativă cu copilul tău?

Te regăseşti folosind aceleaşi metode neplăcute că şi părinţii tăi cu propriul tău copil, chiar dacă pentru tine nu au funcţionat?

Te aşteptăm la întâlnirea din 5 Aprilie, cu tema: Cum să susţii încrederea în sine a copilului tău, pentru a privi cu forțe reînnoite rolul de părinte.

Vom lucra lucra pe situaţiile concrete pe care le ai în legătură cu dificultățile de comunicare  în relațiile tale de familie, în grup restrâns, cu maxim 15 participanți.

 

Locurile sunt limitate!

Rezervă ACUM un loc!

 

Ce beneficii ai daca vii la atelierele cu tematica ”Cum să susţii încrederea în sine a copilului tău”?

La atelier vei putea să cunoşti principalele 5 mesaje de tip toxic care îţi scad ţie şi copilului tău energia, încrederea în sine şi cheful de viaţă.

Vei descoperi efectele pe termen lung ale mesajelor care afecteaza relatiile  în lumea în care am crescut şi în care trăim. Vei exersa pentru a putea pune în practică modalităţile de transformare a acestor tipuri de mesaje în mesaje care intaresc relatia (mesaje relaţionale).

Află care sînt cheile pentru a-ţi creşte copilul în armonie folosind o altfel de comunicare care să te ajute să gestionezi situaţiile dificile cu care te confrunţi.

Află cum să gestionezi eficient rolul de părinte astfel încât conflictele şi situaţiile tensionate care apar în familie să fie mai uşor de dus şi să se reducă.

Detalii ateliere 

  • Unde? La Montessano – Grădiniță Școală, Str. Parfumului nr. 9, Sector 3, București
  • Cand? Miercuri 5 aprilie, orele 18:30 – 21:30, Oferim solutii la dificultățile apărute în relațiile tale de familie legate de încrederea în sine a copilului tău

Preţ: 120 lei/persoana

Plata pentru atelier se face in avans in contul pe care il vei primi dupa ce te-ai inscris.

Locurile sunt limitate!

Rezerva ACUM un loc!

Sponsor: Solaris Plant.

Îmbunătățește-ți relația cu copilul tău, si nu numai!

„Miza majoră a oricărei relații de sprijin este să favorizăm la celălalt creșterea.” Jacques Salomé

Despre Cati Calin 

Cati Calin este psiholog și trainer în comunicare relațională prin Metoda ESPERE® la Centrul de dezvoltare personala AmaneSer. Este acreditata de Institutul ESPERE International. Are o experiență de 16 ani în training, consultanta și resurse umane. De 10 ani s-a dedicat transmiterii Metodei ESPERE® ca moderator de grupuri de dezvoltare personala, programe de formare special concepute pentru copii, profesori, educatori, părinți și organizații. Este mama de 9 ani. Citeste articolele scrise de Cati Calin pe amaneser.ro

„Adesea nu observăm resursele inepuizabile din noi înşine şi din celălalt.” Jacques Salomé

O puteti asculta pe Cati Calin si in cateva inregistrari video:

Detalii Eveniment

Data:
Wednesday 05 April 2017

Program:
18:30 - 21:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Grădiniţa Montessano. Educaţie Montessori in zona Unirii

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Parfumului, 9

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL