Curs de sculptură pentru copii: tehnica lutului – Copii 6-13 ani

14:30 - 16:00
Sâmbătă 14 Aprilie 2018
București

Începând cu 14 Aprilie vă așteptăm la CURSUL DE SCULPTURĂ PENTRU COPII: MODELAJ ÎN LUT. Cursul este dedicat copiilor de la 6 ani la 13 ani.

——– DE CE ACEST CURS ?—————

Maleabilitatea lutului cu caracterul său neutru îI fac să devină materialul ideal pentru lucrul dezinvolt și pentru a aduce in fața cursantului deplinul în exprimare și autocunoaștere.

Copiii vor pleca de la o bucată de lut pentru a ajunge la forme reale sau imaginate de ei. Lucrul lutului deschide apetitul artistic și contribuie la dezvoltarea capacităților motrice, spiritului de observație și indemânării. În acest atelier cei mici se vor putea bucura pe deplin de satisfacțiile pe care le aduce libertatea de creație dar și disciplina pe care orice formă de arta o impune artistului. În plus, relaxarea și capacitățile terapeutice ale lutului asupra corpului fac din lut un leac redutabil pentru afectiunile corpului uman datorita bogatiei de minerale si oligoelemente.

La cursul de sculptură le propunem copiilor cu vârste între 6 și 13 ani să lucreze într-un atelier unde li se pun la dispoziție materialele, ustensilele și cunoștințele necesare pentru ca ei să-și poată exprima imaginația și gândurile prin modelaj. Sub îndrumarea lui Daniel Tudora își vor dezvolta încrederea în ei, li se va stimula imaginția și creativitatea. La Imaginabil le oferim copiilor un cadru în care ei invață în timp ce se distrează, se joacă și se relaxează.

—-PROGRAM—–

Cursul este format din trei module de câte 8 întâlniri. Odata ce a “absolvit” un modul, copilul dumneavoastră poate începe modulul urmator.

MODULUL I: MODELAJ LIBER ȘI JOC CU LUTUL
Elevii vor descoperi acest material magic. Pe tot parcursul cursului Daniel Tudora îi va ghida in creatiile lor și îi va ajuta sa reproduca formele pe care ei și le imaginează.
Pe lângă tehnicile de modelaj copiii vor invăța notiuni din istoria artelor.

VEZI TOATE EVENIMENTELE DIN WEEKEND

MODULUL II: MĂȘTI ȘI PERSONAJE
Modulul II este adresat copiilor care au deja cunoștințe de bază în modelaj. Pe parcursul celor 8 întâlniri ei vor realiza diferite măști (ale eroilor sau eroinelor preferate, personaje imaginate de ei…) și obiecte mai complexe. Vor aprunfunda tehnica modelajului

MODULUL III: FINISAREA LUCRĂRII
Cursantii vor aprofunda cele invatate in primele module si vor invata cum se finiseaza o lucrare. Vor avea ocazia de a face o practica in atelierul lui Daniel Tudora (OPTIONAL) unde vor putea vedea un cuptor de ceramica in functiune si vor invata fenomenele din spatele procesului.

——–Cum ma înscriu?——–

Înscrierile se fac prin e-mail la [email protected]
sau telefon 0722600430
și presupun achitarea unui avans de 30%, în cont bancar sau numerar.

———-UNDE?———–

Locație: Imaginabil – str. Alexandru D. Xenopol, nr. 19 (lângă parcul Grădina Icoanei)

———CÂND?———

Atelierele au loc o data sau de doua ori pe saptamana (în funcție de disponibilitatile dumneavoastră), zilele sunt la alegere intre luni, marti, joi, vineri si sambata.

PROGRAM : LUNI, MARTI, JOI, VINERI, SAMBATA: 14:30-16:00,

———— CÂT COSTĂ?———

Preț:
520 RON pentru modulul de 8 intalniri cu posibilitatea achitarii in doua rate de 260 RON.

Insă:
Dacă achizitionati doua sau toate cele trei module, aveti o reducere de 10% la cel de-al doilea si treilea modul (modulul II si III vor costa 468 fiecare).

Plata se poate face prin transfer bancar sau în numerar, la sediul nostru.

https://web.facebook.com/events/431251793999182/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 14 Aprilie 2018

Program:
14:30 - 16:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL