Cursuri de actorie pentru copii de la 4 la 13 ani

București

ImproAct – cursuri actorie si introducere in actorie pentru copii. Introducere în actorie pentru pitici – cursuri actorie copii 4 și 6 ani.

Teatrul nu este numai o artă, teatrul este de cele mai multe ori o bună metodă de cunoaștere a lumii și a propriei persoane. Prin teatru orice individ, indiferent de vârstă, își activează simțurile.

Aceste cursuri de actorie pentru copii își propun să ajute dezvoltarea pesonalității copiilor prin metoda cea mai atractivă – jocul. Am transformat jocurile specifice de antrenare a actorului în jocuri de antrenarea a imaginației, spiritului de echipă, a emoțiilor și integrare socială.

Fiecare om contează, înalt, scund, timid sau curajos fiecare este unic în felul său. Orice copil trebuie încurajat să se exprime liber; În cadrul acestor cursuri de actorie, copiii își vor dezvolta limbajul verbal și nonverbal, vor învăța să își accepte atât propriile greșeli cât și greșelile celorlați. Nu în ultimul rând își vor descoperi spontaneitatea și se vor distra interpretând roluri pe care le vom prezenta părinților la sfârșitul cursului de teatru printr-un spectacol de actorie.

Cursul de actorie este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 6 ani. Cursurile de actorie si teatru pentru copii au loc o dată pe săptămână în funcţie de grupa de vârstă, şedinţele au durata de 90 min. Pentru detalii vezi program.

ImproAct – cursuri actorie pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7-13 ani: curs actorie bazat pe improvizație

Improvizatie este o forma de interpretare spontana fara pregatirea in prealabil a unei teme. Acest curs de teatru și actorie își propune dezvoltarea spontaneitatii copiilor prin numeroase exercitii creative in echipa, astfel incat la final acesta sa poata avea capacitatea sa compuna un moment artistic la momentul cerut. Prima parte a cursului de actorie va fi formata din Jocuri de : atentie, concentrare, memorie.

Obiectivele jocurilor vor fi dezvoltarea intr-un cadru relaxat a atentiei, a capacitatii de concentrare si identificarea tipurilor de memorie personala si a resorturilor care pun in miscare individual fiecare tip de memorie

A doua parte a cursului de teatru pentru copii va fi formata din improvizatii: imaginatie, creativitate, auto-cunoastere, empatie.

Obiectivele improvizatiilor vor fi dezvoltarea armonioasa si auto-constienta a copilului, dezvoltarea unei imaginatii lipsita de clisee, identificarea, constientizarea si auto-exploatarea capacitatilor creative individuale, dezvoltarea inteligentei emotionale identificand, intelegand si asumand probleme si situatii emotionale din exterior.

In paralel cu aceste obiective generale, jocurile si improvizatiile vor contribui la dezvoltarea capacitatii de a lucra in echipa si la intelegerea si asumarea rolului individual intr-un grup.

Cursul de actorie este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 7 si 13 ani. Cursurile de actorie și teatru au loc o dată pe săptămână în funcţie de grupa de vârstă, şedinţele au durata de 90 min. Pentru detalii vezi program.

Dacă doriți să contactați școala de pictură, desen și teatru pentru copii – Step in Art

Adresa noastra este: Str. Puțul lui Zamfir, nr.21, et.1, sect.1 București

Numarul de telefon: 0723 723 088

E-mail: [email protected]

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU