Cursuri de teatru si actorie copii 3-9 ani la Clubul Copiilor Isteti

București

O călătorie în lumea minunata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii. Cursuri de teatru si actorie copii 3-9 ani.

Vă invităm la cursuri de teatru si actorie, o călătorie în lumea minunata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii.

Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă, conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă.

În cadrul primului modul, copiii vor beneficia de materiale de documentare, exerciții teoretice și practice, o serie de activități ce au la bază jocul, dar și momente de „arts and crafts” în care vor învață să-și construiască accesorii vestimentare.

În cadrul cursurilor vom aborda următoarele segmente:

 1. Limbaj – Arta vorbirii și dicție
 2. Universul micilor exploratori – Istoria Teatrului
 3. Comunicare prin dans și voie bună – Mișcare scenică
 4. Cântecul copilăriei – Ton, Sunet, Canto
 5. Filmuleț cu un copil isteț! – Practica spectacolului – Arta micului actor

Marta Curteanu (actriță /entertainer pentru copii ) este ghidul acestei călătorii și dezvoltatorul unei activități, menite să îi determine pe cei mici să își aducă aportul (cognitiv, emoțional, atitudinal și aptitudinal), pentru a atinge un scop: de energizare, de cunoaștere, de comunicare, de relaționare, de gândire, de expansiune .

Ȋn același timp, urmǎrim evoluția și dezvoltarea fiecǎrui copil ȋn parte, căutand acele soluții personalizate, ce se armonizeazǎ cel mai bine cu structura sa mentalǎ și emotionalǎ.

Scopul principal ale acestor cursuri de teatru și actorie copii 3-9 ani este acela, de a le dezvoltă copiilor un mod constructiv și pozitiv de abordare ă vieții, de a-i ȋncuraja sǎ se exprime liber ȋntr-un mod coerent și expresiv, ȋntr-un cadru mai puțin formal, dar educativ.

Detalii cursuri de teatru și actorie copii 3-9 ani

 • Categorii de vârstă: 3-6 ani și 6-9 ani.
 • Structură: Modul de 5 ședințe – 60 minute fiecare
 • Număr participanți: Minim 5 copii
 • Zile: Martii începând cu ora 18.00
 • Locație: Clubul Copiilor Isteți
 • Trainer: Marta Curteanu-actriță
 • Preț modul: 250 lei
 • Preț ședința: 55 lei
 • Data de început: La formarea unei grupe de minim 5 copii

Contact si inscrieri Clubul Copiilor Isteti

Vă asteptăm cu drag!


Vezi si:

ACTIVITATI: 10 cantecele pentru copii de gradinita

IESIRI: Therme Bucuresti, destinatie de vis pentru familii cu copii

SANATATE: Pro Vaccin vs. Anti Vaccin

EVENIMENTE: Toate evenimentele pentru copii de saptamana asta

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU