Cursuri de Engleză FUN-tastice în Vacanța de Vară | The Mayflower Centre

24 Iunie - 19 Iulie 2019
București

Vă invităm pe puntea The Mayflower, corabia care a transportat limba engleză în Lumea Nouă! All aboard! Vara aceasta învățăm limba engleză distrându-ne.

Urmează mult așteptata vacanță mare și iți dorești să îi oferi copilului tău experiențe de neuitat? Cauți un program de vară educativ, distractiv și interactiv?

Ești la locul potrivit! Pentru vara anului 2019 am pregătit pentru copilul tău un concept special, adaptat vârstei lui și nivelului de energie. Acceptă provocarea centrului Mayflower și oferă-i copilului tău două săptămâni captivante, pline de activități hazlii, cântece și povești, experimente, jocuri de mișcare și activități la tabla interactivă.

În funcție de categoria de vârstă, îți propunem:

Jolly Bugs | 5-7 ani
sau
Science is FUN-tastic | 8-10 ani

Detalii: www.mayflower-centre.ro/cursuri-de-vara/

Jolly Bugs | 5-7 ani | 09:00-11:00

Ce și-ar putea dori mai mult un copil decât să se joace cât e ziua de lungă? Dar voi, părinții lui, vă doriți să învețe și să se dezvolte, nu-i așa? La centrul Mayflower am gândit programul care să acopere atât nevoile copilului vostru cât și dorințele voastre.

Cursul de limba engleză Jolly Bugs îi ține pe cei mici activi vara aceasta, în două săptămâni pline de joacă și voie bună, cântece și povești, concursuri și activități multimedia, toate în limba engleză. Special conceput pentru această grupă de vârstă, cursul le atrage interesul și le stimulează dorința de a comunica în limba engleză.

Perioade și loc de desfășurare

Cursul cuprinde 10 ședințe a câte 2 ore fiecare, desfășurate pe parcursul a două săptămâni, de luni până vineri, între orele 09:00 – 11:00.

Când? 24 iunie – 5 iulie 2019 sau 08 iulie – 19 iulie 2019
Unde? la sediul nostru din Strada Vatra Luminoasa nr. 87. Vezi pe hartă!

DETALII ȘI ÎNSCRIERI

Science is FUN-tastic | 8-10 ani | 11:30-13:30

Pentru cei ce au început să studieze limba engleză, deci au noțiuni fie și doar elementare, un lucru foarte important îl reprezintă continuitatea folosirii și a expunerii la această nouă limbă de comunicare. Și pentru că nimănui nu îi place să facă teme sau să simtă că învață încontinuu chiar și în timpul vacanței, am conceput pentru copilul tău un mod atractiv și interactiv de învățare a limbii engleze cu ajutorul științelor.

De ce limba engleză prin științe?

Copiii manifestă o curiozitate nemărginită cu privire la lumea care îi inconjoară. Astfel, acest curs le va permite să exploreze obiectele și noțiunile de care sunt interesați, să învețe experimentând și să-și dezvolte gândirea logică, și în același timp abilitățile de comunicare în limba engleză.

Perioade și loc de desfășurare

Cursul cuprinde 10 ședințe a câte 2 ore fiecare, desfășurate pe parcursul a două săptămâni, de luni până vineri, între orele 11:30 – 13:30.

Când? 24 iunie – 5 iulie 2019 sau 08 iulie – 19 iulie 2019
Unde? la sediul nostru din Strada Vatra Luminoasa nr. 87. Vezi pe hartă!

DETALII ȘI ÎNSCRIERI

Detalii Eveniment

Perioada:
24 Iunie - 19 Iulie 2019

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL