Cursuri de Engleză pentru Copii, de la Docentisimo

O limbă de circulație internațională cunoscută de către copii, adolescenți și tineri este una dintre cele mai mari oportunități la care poți apela. Pentru a-i oferi micuțului tău posibilitatea de a dezvolta o limbă atât de cunoscută, cel mai bine este să apelezi la profesioniști. Limba engleză nu reprezintă o mare dificultate, însă sunt o mulțime de cuvinte pe care nu le poate învăța doar de la desenele animate sau filme.

Poți alege online cursuri engleza pentru copii de la Docentisimo! Docentisimo este un centru care a fost format datorită unor profesori din cadrul Universității București, Facultatea de Litere și Facultatea de Limbi și Literaturi Străine. Așadar, vei fi convins că micuțul tău va cunoaște foarte bine limba engleză. Personalul este construit doar din profesori pasionați de această meserie, iar materialele didactice pe care le folosesc sunt doar de la editurile de prestigiu.

Limba engleză pe care o învață copilul la școală nu este suficientă

Faptul că sunt mai mulți copii și de multe ori informația nu ajunge la destinație sau ajunge eronat, îi pune pe cei mici în dificultate. Învățatul se face cel mai bine în mod restrâns, iar acest lucru este urmărit și de către profesorii de la Docentisimo.

Cursurile din cadrul acestui centru au profesori cu experiență, sunt calitative și folosesc metode interactive și inovative de predare. Pentru a învăța mai repede, metodele folosite urmăresc atragerea completă a atenției celor mici. Se vorbește numai în limba engleză, iar legătura cu profesorul este una constantă. Alege cursuri engleza pentru copii de la Docentisimo și micuțul tău se va bucura de o comunicare cursivă în această limbă!

Docentisimo oferă pregătire pentru examenele de tip Cambridge, materiale eficiente pentru cursurile ținute și evaluări de progres la finalul fiecărui curs. Centrul se bazează doar pe grupe mici, în vederea susținerii învățării cât mai eficiente a limbii engleze, cât și orar flexibil. Cursurile se țin online, iar copiii vor primi feedback în mod constant de la profesori.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Participarea la aceste cursuri necesită un laptop, o tabletă sau un pc și un mediu liniștit unde cel mic poate învăța lucruri noi. Dacă este dornic de a descoperi această limbă, cu siguranță va avea rezultate excelente! Cunoașterea la nivel experimentat a limbii engleze poate deschide noi uși, în vederea construirii unui viitor excelent.

Deplasarea nu este necesară în cadrul acestor cursuri. Copilul tău se poate afla în orice parte a țării, totul fiind transmis prin intermediul conexiunii la internet. În funcție de vârsta copilului, durata ședințelor este diferită. Docentisimo organizează grupe de maximum 6 cursanți, cu durate între 50 și 70 de minute. Cursurile se desfășoară pe toată perioada anului școlar, unde se respectă și vacanțele obișnuite. Totuși, dacă dorești, în perioada de vară se pot desfășura cursuri de limba engleză de vară.

Cursurile de la Docentisimo.ro sunt disponibile pe site, acolo unde poți lua legătura cu unii dintre profesori. Poți contacta personalul prin formularul de contact, telefonic sau la adresa de e-mail [email protected]. Ajută-l pe cel mic să învețe această limbă și apelează la cursuri engleză pentru copii, de la Docentisimo!

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU