Cursuri limbi straine Iasi: engleza, franceza si germana pentru copii

Iasi

Cursuri limbi straine Iasi pentru copii la Foreign Languages Center for Kids Iasi.

De-a lungul timpului, prin activitatea noastra de training a copiilor cu varste intre 5 si 13 ani, am putut satisface toate cerintele clientului, in ceea ce priveste invatarea de limbi straine, calitatea atelierelor si a cursurilor de teatru pe care le avem.

Sedintele efectuate de traineri specializati ajuta la dezvoltarea caracterului si a personalitatii fiecarui copil.

Foreign Languages Center for Kids este locul ideal pentru copii de a petrece timpul liber intr-un mod eficient. Suntem focusati pe investirea in educatia non-formala de calitate, prin aplicarea metodelor de invatare si cunoastere creative si captivante. Sustinem cu tarie ca pentru a forma un caracter frumos, educatia formala a copilului trebuie completata cu activitati care sa-l ajute sa gandeasca, sa descopere si sa-si dezvolte creativitatea, atat de necesara in luarea deciziilor de zi cu zi. Asadar invatam eficient si profitam de timp sa ne dezvoltam armonios.

Detalii cursuri limbi straine Iasi Foreign Languages Center for Kids

Nivelul cursurilor de limba engleza, franceza si  germana este accesibil și se bazează în special pe comunicare, muzică, jocuri interactive și constructive (Monopoly, Alias, Trinity), cantece, poezii și dansuri.

Acest tip de invatare prin joc este un proiect deja implementat in scolile din afara tarii de multi ani.

Aceste cursuri vin in intampinarea educarii și formarii copilului de la o varsta mica prin imbinarea placutului (cantece, dansuri, desene, jocuri) cu utilul (fonetica, vocabular, dictie, cultura unei tari straine).

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Cursul de limbi straine pentru copii se bazeaza in special pe comunicare si imagine, fiind sustinut de catre lectori specializati. Aceasta reprezinta un mod mai creativ de a invata o limba straina pe care copiii o vor indragi si vor asimila cunostintele mai usor.

Copiii sunt grupati in echipe de cate 8-9 persoane, pentru o intelegere cat mai corecta, iar durata unei lectii tine aproximativ 90 de minute.

Tarife cursuri 

Suntem alături de părinţii cursanţilor noştri cu un preţ redus pentru serviciile oferite, 60 RON/ 4 şedinţe.

Nu este un abonament şi se plăteşte la finalul lunii pentru câte şedinţe a venit juniorul.

Ştim că cei mici pot răci sau pleca la bunici, în vacanţă sau să participe la diferite activităţi  care ar însemna să lipsească de la curs şi oferim un preţ corect, direct proporţional cu prezenţa.

Contact cursuri limbi straine Iasi 

Foreign Languages Center Iasi
Email: [email protected]
Tel: 0755 330 402

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU