Cursuri de limba engleza. Metoda unica Helen Doron English

00:00:00 - 00:00:00
21 August - 30 Septembrie 2014
București

La Centrul Helen Doron 4 au inceput inscrierile pentru cursurile de toamna in limba engleza pentru copii cu varsta cuprinsa 6 luni -18 ani

OLYMPUS DIGITAL CAMERACursurile vor incepe cu data de 1 septembrie 2014.

Centrul Helen Doron 4 ofera tuturor parintilor o LECTIE DEMO GRATUITA!

Centrul nostru din zona Garii de Nord, sector 1, Bucuresti, este locatia ideala unde un copil poate sa invete limba engleza. Profesorii nostri sunt profesionisti, cu competente dovedite prin ani de experienta predand metoda unica Helen Doron English.

Sistemul de invatare Helen Doron incurajeaza placerea si implicarea pentru a deschide mintea spre invatare. Copiii nostri incep sa vorbeasca si sa inteleaga limba engleza cu o bucurie si o energie pe care nu o veti intalni intr-un curs traditional. Copilul invata de placere prin joaca, astfel isi dezvolta creativitatea si imaginatia.

Situat in imediata apropiere a Garii de Nord, la 5 minute de mers pe jos de Piata Victoriei, cat și de alte artere principale, centrul nostru este situat pe strada C.C. Arion nr. 18A, ap. 5, la parterul unei vile dintr-un cartier linistit din Sectorul 1.

Centrul dispune de 2 sali de clasa spatioase, luminoase, amenajate astfel incat copii sa se simta in largul lor. Salile sunt dotate cu TV, DVD,CD, dar si materiale didactice atractive pentru copii. Avem o receptie spatioasa, unde am amenajat un colt de joaca si de desenat pentru copii, si sala de asteptare pentru parinti. Centrul dispune de conexiune WiFi cu acces gratuit pentru parinti.

Daca aveti o gradinita, cresa sau un after-school si doriti sa oferiti celor mici un curs de limba engleza special creat pentru ei, cu materiale adaptate in functie de varsta si nivelul de cunostinte ale fiecaruia, noi va oferim solutia optima: unul dintre profesorii nostrii se deplaseaza la locatia dvs. pentru a tine orele.

Grupele sunt mici si sunt alcatuite din maxim 10 cursanti, astfel incat profesorul sa acorde atentie fiecarui copilas in parte.

Cursurile sunt structurate pe perioada unui an scolar (38 de saptamani). Cu mentiunea ca seOLYMPUS DIGITAL CAMERA respecta vacantele scolare.

 

Grabiti-va, aveti REDUCERE 5% daca va inscrieti copilul pana 24 august!

(Introduceti in Formularul de Inscriere in campul De unde ati aflat de centrul nostru? codul HD42185 pentru a beneficia de aceasta reducere).

 

Puteti participa impreuna cu copilul dvs. la o LECTIE DEMO GRATUITA, incepand cu data de 1 septembrie. Va asteptam cu drag sa va inscrieti si sa ne cunoastem!

 

Detalii Eveniment

Perioada:
21 August - 30 Septembrie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Helen Doron English Learning Centre

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Str. C.C. Arion, nr. 18A, ap. 5

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL