Cursuri de limba germană la superlativ

București

Limba germană pentru copii începând cu vârsta de 6 ani, cu prezenţă fizică (în cartierul Titan) sau online. Haideţi să învăţăm germana cu toate simţurile!

Sunt Mihaela Ardeleanu, profesoară de limba germană şi traducător autorizat, cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu.

Cursurile mele se desfăşoară în grupe restrânse (4-6 copii), după metode axate pe comunicare şi dezvoltarea încrederii personale.

Grupele se formează în urma unei evaluări gratuite (în cazul în care există cunoştinţe anterioare), ţinând cont de vârstă şi nivel.

Programul cursului se stabileşte de comun acord cu membrii grupei, de regulă o şedinţă de o oră şi jumătate pe săptămână.

Cursurile se desfăşoară în format fizic, la sediul limbagermana.ro din Titan (click pentru hartă) sau online, din septembrie până la jumătatea lunii iunie (urmează structura anului şcolar).

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

cursuri-limba germanaPe perioada vacanţei de vară, organizez grupe online intensive sau semiintensive, precum şi grupe axate pe recuperarea materiei (pentru cei care învaţă germana şi la şcoală şi nu sunt mulţumiţi de rezultate)

Preţul este de 60 de lei pentru o şedinţă de 1,5h şi se achită la începutul fiecărei luni, conform numărului de şedinţe din luna respectivă.

Mihaela ArdeleanuÎnscrieri şi detalii suplimentare:

Mihaela Ardeleanu

Telefon/Whatsapp: 0723.261.373
Email: [email protected]
Adresa: Strada Pădurea Craiului nr. 1, bloc B2, sc. 1, parter, sector 3

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU