Cursuri limbi straine Cluj – Bridge Language Study

Cursuri limbi straine Cluj la Centrul de Limbi Străine Bridge Language Study House Cluj Napoca

La Centrul de Limbi Străine Bridge Language Study House puteţi întâlni oameni deosebiţi, şi devotaţi serviciilor pe care centrul le oferă.

Prin profesionalismul şi entuziasmul lor veţi fi întotdeauna întâmpinaţi cu amabilitate şi devotament. Implicarea noastră în dezvoltarea celor mai noi metode de însuşire a unei limbi străine, folosind materiale moderne, de ultimă oră, are scopul de a face o schimbare în România şi totodată de a deveni un centru educaţional al excelenţei

Centrul de cursuri limbi straine Cluj Napoca oferă copiilor posibilitatea de a studia limba engleză, germană, română, maghiară, franceză, italiană şi spaniolă într-un cadru cu totul diferit de cel extraşcolar.

Avem programe interactive atât pentru copii cât şi pentru elevi în care aceştia vor putea învăţa şi practica o limbă străină într-un cadru prietenos şi sigur, pentru a explora şi a cunoaste atât aspectele limbii cât şi ale culturii acesteia.

Durata cursuri limbi straine Cluj la Bridge Language Study House pentru copii si elevi

Se organizează în module de 25 de ore cu o durată de 10 sau 15 săptămâni cu 1 şedinţă de 2, 5 ore pe săptămână sau în 2 şedinţe de câte 1,5 ore în funcţie de disponibilitatea participanţilor.

Grupele se formează cu minim 4 participanti la acelaşi nivel şi maxim 8 la intervale de 15 săptămâni, iar în perioada vacanţelor cursul se suspendă.

Înscrierile se vor face la sediul centrului BLSH prin completarea unui formular de înscriere şi achitarea taxei de participare. În cazul în care nu se întruneşte numărul necesar de elevi cursurile nu se vor forma, iar taxa de participare se va restitui.

Oferim copiilor o evaluare preliminară a nivelului de limbă,manuale de studiu în original, multă dedicaţie din partea profesorilor noştrii şi certificat de participare eliberat la sfârşitul cursului.

Contact Bridge Language Study House – cursuri limbi straine cluj 

  • Calea Dorobantilor, nr.67, Cluj Napoca
  • Telefon 0364 116 088,  0746 355 435,  0771 131 618,  0771 165 890
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU