Cursuri de programare pentru copii 6+ la LittleDev Academy

București

Cursurile LittleDev Academy sunt concepute de către un programator cu 10 ani de experiență, transformându-le într-o experiență practică, cu aplicabilitate imediată.

Dacă analizăm cât de mult s-a dezvoltat tehnologia în ultimii ani, am putea spune că viitorul este scris în cod. Mai deunăzi, abia reușeam să facem rost de telefoane greoaie, cu butoane, iar acum verificăm emailurile, realizăm rapoarte sau facem cumpărături cu un singur swipe. Imaginați-va doar la ce realitate nouă vor lua parte copiii noștri.

De aceea, este nu doar important, ba chiar vital ca cei mici să fie familiarizați cu noile tehnologii, care îi vor ajuta nu doar la obținerea unui job bun, având un avans major față de ceilalți, ba chiar îi va forma pentru viața de zi cu zi, în spiritul rezolvării problemelor prin metode analitice, logice și matematice.

Obiectivul cursurilor de programare LittleDev Academy

Cursurile sunt concepute și susținute de către un programator cu 10 ani de experiență în unele dintre cele mai prolifice companii de IT&Software din România și nu numai. Expertiza dobândită, cunoașterea solicitărilor din interior, de culise, transformă cursurile LittleDev într-o experiență practică, cu aplicabilitate imediată în interiorul corporațiilor și organizațiilor din domeniu.

LittleDev Demo 2

Mai departe, în câteva cuvinte, ne propunem:

 • să pregătim copiii pentru un job de viitor, gândind în avans
 • să îi familiarizăm cu universul online într-o manieră constructivă și practică
 • să le oferim o altă perspectiva a computerului, o modalitate de joacă educativă, cu consecințe benefice.

De ce dev (developer) și nu programator? Pentru că un programator este responsabil de un cod curat, de calitate, fără erori, dar un developer, pe lângă faptul că este un bun programator, trebuie să fie implicat direct în procesele de analiză, dezvoltare, implementare și testare ale unui task.

La LittleDev nu îi învățăm pe cei mici doar să scrie cod, ci încercăm să dezvoltăm și alte calități și abilități cum sunt creativitatea, comunicarea, atenția la detalii, perseverență, lucrul în echipa, capacitatea de organizare și focusul.

 • Program: Sâmbătă-Duminică, 10:00 – 16:00
  • 10:00 – 12:00 – Programare Web I (varsta 10+ ani)
  • 12:30 – 14:00 – Programare Basic (varsta 6-10 ani)
  • 14:30 – 16:30 – Programare Web II (varsta 10+ ani)

Prima ședință este gratuită!

 • Vârste copii: 6-16 ani
 • Prețuri:
  • Programare Basic: 55 RON/sedinta (90min)
  • Programare Web I: 60 RON/sedinta (120min)
  • Programare Web II: 60 RON/sedinta (120 min)

Date de contact:

Locație: Kondiment Training Center: Str. Sevastopol, Nr. 17C, intrarea B, București, sector 1

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU