Cursuri de robotica LEGO si programare CoderZ

Sâmbătă 24 Septembrie 2022
București

Știm cu toții cât de importantă este joaca în educația copiilor. Atunci când se joacă, mintea lor este mult mai deschisă să rețină informații noi. În același timp, pot asocia procesul de învățare cu o experiență practică și distractivă. Atunci când învăţarea se face prin observare directă sau exerciţii practice, procesul devine nu doar mai uşor, dar şi distractiv.

Combinând cele mai mari pasiuni ale copiilor, piesele LEGO® şi jocurile pe calculator, atelierele noastre îi introduc în tainele programării şi roboticii prin activităţi educative, inedite şi distractive.

Cursurile EduBricks sunt concepute pe categorii de vârstă specifice, astfel încât să ajute copiii să devină pregătiți pentru cerințele tehnologice tot mai ridicate ale viitorului, prin:

– dezvoltarea cunoştinţelor şi noţiunilor de programare
– aprecierea pentru tehnologie şi înţelegerea inteligenţei artificiale
– dezvoltarea gândirii logice şi a gândirii computaţionale
– dezvoltarea unor abilităţi de viaţă esenţiale, cum ar fi munca în echipă, creativitatea, time management

 

ATELIERUL DE INTRODUCERE ÎN ROBOTICĂ WEDO® – încurajează invăţarea prin joaca prin construirea de modele distractive cu motoare şi senzori.

Acestea sunt apoi conectate la calculator pentru a le programa diferite comportamente, folosind un limbaj de programare vizual, de tipul drag and drop. Modelul va efectua comportamentele programate, spre bucuria şi veselia copiilor. Copiii au ocazia să înţeleagă cum funcţionează roboţii şi cum putem influenţa comportamentul lor prin programele create. Dezvoltă gândirea logică, creativitatea, atenţia la detalii, dorinţa de a experimenta lucruri noi.

Se recomandă copiilor de 6 – 7 ani.

Copiii au nevoie să acumuleze cunoştinţe noi și pot fi introduși în tainele tehnologiei prin activități educative distractive, care să încurajeze învățarea experiențială.

Cursul conţine în total 8 ateliere, cu durata de 90 minute fiecare.

Data de începere: sâmbătă, 24 septembrie, ora 10:30 – 12:00
Număr maxim de 10 copii in grupă, copiii vor lucra individual
Preţ modul – 650 lei/copil (8 şedinţe)
Locaţia: Sos. Kiseleff nr. 49 (în apropiere de Arcul de Triumf)

Notă: pentru aceste cursuri oferim a 9-a şedinţă gratuită pentru copiii care vor lipsi pe parcursul celor 8 şedinţe programate.

ATELIERUL DE INTRODUCERE ÎN ROBOTICĂ WEDO 2.0® – oferă oportunitatea de a introduce şi aprofunda elementele de programare în rândul copiilor de 7 – 9 ani.

Încurajează învăţarea prin joacă prin construirea de modele LEGO® mai complexe cu motoare şi senzori. Acestea sunt apoi programate cu ajutorul soft-ului interactiv să execute diverse mişcări şi sarcini, iar hub-ul inteligent pe care se descarcă programale prin Bluetooth face ca modelul să se mişte complet independent. Copiii sunt motivaţi să rezolve provocări ştiinţifice din viaţa reală prin însuşirea unor noţiuni de inginerie, ştiinţă, tehnologie şi în acelaşi timp să însuşească noţiuni de programare prin experiente practice.

Copiii au nevoie să acumuleze cunoştinţe noi și pot fi introduși în tainele tehnologiei prin activități educative distractive, care să încurajeze învățarea experiențială.

Se recomandă copiilor de 7-9 ani.

Data de începere: sâmbătă, 24 septembrie ora 12:30 – 14:00
Număr maxim de 10 copii in grupă, copiii vor lucra individual
Preţ modul – 650 lei/copil (8 şedinţe)
Locaţia: Şos. Kiseleff nr. 49 (în apropiere de Arcul de Triumf)

Notă: pentru aceste cursuri oferim a 9-a şedinţă gratuită pentru copiii care vor lipsi pe parcursul celor 8 şedinţe programate. În data de 29.10 nu ţinem atelierele datorită vacanței copiilor.

DETALII ȘI ÎNSCRIERI

CURSUL DE PROGRAMARE ŞI ROBOTICĂ VIRTUALĂ CODERZ®

Cu ajutorul platformei de programare CoderZ® îi invaţăm pe copii să devină programatori calificaţi prin inţelegerea principiilor de programare, de la nivel de începători până la avansaţi prin programarea roboţilor virtuali, printr-o abordare multidisciplinară: programare, robotică, STEM.

Deoarece programarea poate fi gamificată, copiii de la vârste fragede pot începe să învețe cum să scrie coduri folosind interfețe de codare vizuale. Copiii vor învăța despre roboţi, navigare, senzori și unităţi inteligente, în timp ce vor fi introduși în componente de programare precum comenzi, variabile, logică condițională, bucle, blocuri inteligente și multe altele pe categorii de vârste specifice.

De ce CoderZ®:

– concept internaţional inovativ de educaţie tehnologică pentru copii, câştigătoare a numeroase premii nternaţionale în domeniul educaţiei STEM
– o metodă simplă, interactivă si distractivă de a însuşi noţiunile de programare prin misiuni gamificate şi simulări cu roboţi 3D
– abordare interdisciplinară: programare, robotică, STEM.
– limbaj de programare tip block, uşor de reţinut – înţelegerea modului de funcţionare al roboţilor si al inteligenţei artificiale
– incluzivă, încurajează participarea fetelor la activităţile STEM, deschizându-le noi perspective de carieră
– feedback imediat si evaluare individuală
– dezvoltă abilităţi esenţiale secolului în care trăim (gândire critică, rezolvarea creativă a problemelor, time management, colaborare)
– acces permanent la platforma de programare online CoderZ® pe perioada cursului

Cursurile constau in 3 module a câte 8 şedinţe de 90 minute fiecare.

CURSUL CODERZ® ADVENTURE

Este un curs distractiv de a învăţa programarea care îi introduce pe elevi în lumea fascinantă a roboticii, programării si STEM printr-o călătorie și aventuri interesante în lumea CoderZ. Copiii vor învăța cum să programeze un robot virtual pentru a naviga în Insula Îngheţată CoderZ , Orașul Pierdut, Oraşul Dulciurilor și alte locații interesante, în timp ce vor exersa cunoştinţe de matematica de bază, geometrie și multe altele.

Cursul CoderZ Adventure îi ajuta pe elevi să însuşească elementele de bază ale codificării și roboticii, precum şi cunoştinţe STEM printr-o abordare interdisciplinară.

Recomandat copiilor de 7-8 ani.

Data de începere: sâmbătă, 01 octombrie ora 10:30 – 12:00
Preţ modul – 650 lei/copil (8 şedinţe)
Locaţia: Şos. Kiseleff nr. 49 (în apropiere de Arcul de Triumf)

CURSUL CODERZ® CODE FARM

Este un curs distractiv de a învăţa programarea care îi introduce pe elevi în lumea fascinantă a roboticii, programării şi a noţiunilor STEM printr-o călătorie și aventuri interesante în lumea CoderZ. Elevii vor învăţa să programeze un robot cu funcţii de navigare, senzori și multe altele, în timp ce vor fi introduși în componente de programare precum comenzi de mişcare, logică condițională, bucle de repetare, blocuri inteligente și multe altele. Prin acest curs elevii vor învăța cum să programeze roboți virtuali 3D cu input şi output, prin simulări prin experienţe din viaţa reală și misiuni gamificate, într-un mod distratctiv, inedit şi interactiv.

Recomandat copiilor de 8-9 ani.

Data de începere: sâmbătă, 01 octombrie ora 12:30 – 14:00
Preţ modul – 650 lei/copil (8 şedinţe)
Locaţia: Şos. Kiseleff nr. 49 (în apropiere de Arcul de Triumf)

CURSUL CODERZ® CYBER ROBOTICS 101

Este un curs interactiv prin care se învată noţiunile de programare prin misiuni gamificate ce simulează experienţe din viaţa reală. Elevii vor învăța despre mecanică, navigare, senzori și multe altele, în timp ce vor fi introduși în componente de programare precum comenzi, variabile, logică condițională, bucle, blocuri inteligente (funcții) și multe altele. Prin acest curs elevii vor învăța cum să programeze roboți virtuali 3D cu input şi output, cu motoare şi senzori, prin simulări și misiuni gamificate, într-un mod distratctiv, inedit şi interactiv, in timp ce îşi solidifică si cunoştinţele STEM.

Recomandat copiilor de 9-11 ani.

Data de începere: 28 septembrie, ora 17:30 – 19:00
Preţul: 650 lei/modul (8 ședințe)
Cursul se desfăşoară online

CURSUL CODERZ® CYBER ROBOTICS 102

Folosind un robot şi mai complex, cu mai mulţi senzori, copii îşi aprofundează cunostinţele de coding prin programe si misiuni mai complexe, cu accent pe gândirea logică. Elevii vor învăța despre mecanică, fizică, navigație, control și senzori, în timp ce sunt introduși în componente de programare mai avansată, cum ar fi comenzi, variabile, logică condițională, bucle, funcții și multe altele. Simularea gamificată 3D crează o platformă atrăgătoare şi distractivă pentru a învăţa şi a aprofunda programarea, iar copiii primesc feedback imediat prin comportamentul robotului.

Recomandat copiilor de 11-13 ani.

Data de începere: 29 septembrie, ora 17:30 – 19:00
Preţul: 650 lei/modul (8 ședințe)
Cursul se desfăşoară online

DETALII ȘI ÎNSCRIERI

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 24 Septembrie 2022

Program:
Toata ziua

Orasul:
București

Detalii Locație

EduBricks

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Şos. Kiseleff nr. 49, Sector 1, Bucureşti

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL