Cursuri de sah pentru copii 5-10 ani la Funny Land

18:00:00 - 18:00:00
Marți 10 Martie 2015
București

 

Cursuri de sah pentru copii 5-10 ani la Funny Land. Sahul este un joc clasic de strategie care creste concentrarea, capacitatile intelectuale, memoria, dar si gandirea analitica si abstracta.

Stiati ca Sahul e considerat “jocul mintii”? E un joc complex si chiar unul din cele mai grele jocuri de pe planeta! Sahul intriga personalitati, lucreaza cu strategii si initiative. E o competitie in care albul si negru se bat pentru a ramane la finalul jocului in picioare.

 

cursuri sah copii

 

Avantajele si beneficile sahului in dezvoltarea intelectuala a copiilor sunt imense. Pe parcursul celor 10 cursuri ne vom dezvolta gândirea logică și aptitudinile matematice, vom promova imaginația și creativitatea, ne vom stimula capacitatea de a prevedea consecințele propriilor acțiuni, ne vom spori încrederea în noi înșine și ne vom petrece timpul într-un mod plăcut.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

La ultimul curs vom lucra pe principiile de bază ale mutărilor din șah, astfel încât cei mici să poată dezvolta abilitatea de a lucra singuri mai departe și de a-și dezvolta noua pasiune!

Fiecare curs va cuprinde o lecție nouă, urmată de rezolvarea de diagrame, testarea cunoștintelor și jocul propriu-zis. Toate acestea se vor desfășura cu materiale (tabla didactică de prezentare, teste, diagrame, fișe educative, cărți) care-i vor antrena și le va menține curiozitatea copiilor, dornici să afle la fiecare lecție lucruri noi.

 

Varsta recomandata: minim 5 ani.

Cursurile sunt sustinute de un instructor autorizat si cu experienta in lucrul cu copiii.

Tariful unui modul este de 250 lei/ 10 sedinte

Dupa fiecare curs, copii pot ramane la spatiul de joaca

Cursurile au loc la sediul Funny Land str. Agricultori Nr. 54A, sect. 2, in fiecare marti, ora 18.00 (pentru grupa 5-7 ani) si 19.00 (pentru grupa (8-10 ani)

Inscrieri la telefon 0741.096.474 sau [email protected]

Va invitam la o partida de sah!

Detalii Eveniment

Data:
Marți 10 Martie 2015

Program:
18:00:00 - 18:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Funny Land

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Agricultori Nr. 54A, sector 2

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL