Cursuri demo gratuite la Castelul Bucuriei

08:30:00 - 12:00:00
25-28 Iunie 2013

Cursuri demo gratuite la Castelul Bucuriei

Tu cu cine lasi copilul pe perioada verii in asa fel incat sa valorifici cat mai bine aceasta perioada prielnica in dezvoltarea lui?

 

clubul de vara castelul bucurieiDin 25 IUNIE, Clubul de vară  de la Castelul Bucuriei poate ține locul unei grădinițe, dar si mai mult decat atat.

Grupele sunt de maxim 10 copii, programele sunt adaptate necesitatilor de dezvoltare fizica, emotionala si cognitiva ale copiilor intre 3-4 si 5-8 ani.

In saptamana 25-28 iunie avem o supriza, in fiecare dimineata intre orele 8.30-12 un curs demo gratuit. Astfel, poti testa ce-i place copilului tau si in ce saptamani sa-l aduci  la  Clubul de vara in functie de preferintele lui.

 

Cursurile demo incep de marti 25 iunie avand urmatorul program:

Marti 25 iunie – Gatim sanatos (povestea minunata a legumelor din salata, vitaminele ce le contin cat de puternci si sanatosi o sa fim)

Miercuri 26 iunie – Creativitate plastica (pictam, modelam, decupam cu cream o poveste)

Joi 27 iunie – Dans contemporan (descoperim sunetele ce le auzim din natura, cantecele si povestile ce ne plac, totul prin muzica si dans).

Vineri 28 iunie – Teatru (ne transformam in personaje de poveste, simtim emoțiile, gândurile și traim, comunicam, creeam.


Inscrieriele la cursurile demo, detalii si orice intrebari despre la adresa [email protected].

 

Clubul-de-vara,Programul Clubului de vară funcționează într-un sistem de cercuri săptămânale . Fiecare săptămână va avea o tematică axată pe noțiuni generale despre natură, muzică, culoare, povești, totul combinat și cu joaca în aer liber.

Piticii vor face un curs intensiv saptamanal, vor manca mancarica sanatoasa si in plus vor putea veni cat doresc din vacanta de vara o saptamana, o luna sau toata vara.

Piticii isi vor face prieteni noi , se vor juca in aer liber, vor invata prin jocuri distractive, vor gati impreuna cu echipa nostra si vor simti ca este vacanta prin teatru, muzica, dans si multa miscare.

Copilul tău va beneficia aici de cele mai bune cursuri, cele mai sănătoase meniuri şi va petrece cea mai distractivă şi educativă perioadă din an.

 

Detalii Eveniment

Perioada:
25-28 Iunie 2013

Ora incepere:
08:30:00

Ora terminare:
12:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Castelul Bucuriei

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Vasile Voiculescu nr.30

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL