Cursuri Kindermusik pentru copii de 18 luni – 3 ani

10:30:00 - 11:15:00
26 Martie - 02 Aprilie 2014

Cursuri Kindermusik. Cursuri de limba engleză prin muzică şi mişcare pentru copii de 18 luni – 3 ani

Toţi părinţii dornici să cunoască împreună cu copilaşii lor lumea KINDERMUSIK sunt invitaţi la cursurile de limbă engleză prin muzică şi mişcare, de la ora 10.30, la Urbanesc.

 

afis kindermusik martieCopiii de astăzi cresc în lumea multilingvă, iar Kindermusik îi poate ajuta să-şi dezvolte, prin muzică, simţul limbii engleze încă de la vârste foarte fragede!

Programele Kindermusik oferă educaţie muzicală copilului de la vârsta de şase luni până la 7 ani, si dezvoltă toate aptitudinile – lingvistice, motrice, sociale, cognitive, emoţionale şi muzicale. Cercetările dovedesc că atunci când copiii învaţă a doua limbă până la vârsta de 8 ani, au şanse mai mari de a o vorbi ca o limbă maternă şi îşi îmbunătăţesc cunoştinţele limbii lor materne.

Cursul Kindermusik pentru copiii cu vârsta între 18 luni – 3 ani: Our Time

În acest curs predomină muzica ce reflectă bucuriile copilului tău în creştere. În fiecare săptămână copilul se va bucura jucându-se, dansând, cântând cu voce şi la diferite instrumente cu noii lui prieteni, iar tu vei fi încântată să-l ajuţi să-şi exerseze o varietate largă de capacităţi, precum abilităţile motrice grosiere şi fine, sociale, precum şi ascultarea activă. Vei primi de asemenea sfaturi despre cum poţi folosi acasă şi în alte situaţii melodiile auzite.

Cu cine?

Cursul este susţinut de Egle Chişiu, Educator licenţiat Kindermusik.

Egle Chişiu a absolvit Academiile de Muzică din Vilnius (Lituania) şi Milano (Italia). Artist liric independent şi traducător, mamă a doi copii şi educator licenţiat de Kindermusik, îi iniţiază pe copii în tainele minunate ale muzicii şi îi întroduce în lumea limbii engleze.

Cursul Kindermusik – Our Time

Structura:

Modul :  4 şedinţe

Frecvenţa:  Săptămânal, in fiecare miercuri

Orele: 10.30-11.15

Vârsta copiilor: 18 luni – 3 ani

Durata: 45 minute

Tarif:  200 lei / modul  sau 180 lei/modul  pentru cei care se înscriu la cursul Kindermusik până la data de 12 martie

Dupa incheierea primului modul, se vor continua cursurile cu Modulul 2.

Inscrierile se fac la adresa: [email protected]

Tariful se plăteşte la începutul unui modul şi nu poate fi returnat  în cazul absenţelor neprevăzute. Clasele pierdute se pot recupera  venind la altă oră de curs, în măsura în care va exista continuitate de module.

Kindermusik International este o companie mondială de educaţie muzicală timpurie a copiilor.

Kindermusik International de 30 ani creează şi aplică programele în limba engleză pentru copii de la nou născut până la 7 ani. Analizând cele mai cunoscute sisteme de educaţie din lume – Orff, Suzuki, Kodály, Montessori şi altele, Kindermusik International a pregătit programele de învăţământ, împărţite pe grupuri de vârstă şi pe teme specifice. Aceste programe au fost deja apreciate de copii şi părinți din 66 de ţări din întreaga lume, existând în jur de 5000 de educatori care predau în sistemul Kindermusik!

Locatie: Urbanesc, Strada Pictor Stefan Luchian, nr. 17, sector 2, Bucuresti

Detalii Eveniment

Perioada:
26 Martie - 02 Aprilie 2014

Ora incepere:
10:30:00

Ora terminare:
11:15:00

Orasul:

Detalii Locație

Urbanesc

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Pictor Stefan Luchian, nr. 17

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL