Cursuri Limba Germană pentru Copii de Nivele A1 și A2 | 4-14 ani, București

București

Kinder Kultur Haus invită copiii la cursuri de limba germana intensiv pentru grupe de 4–6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-14 ani și adolescenți. Ei vor avea parte de cele mai interactive cursuri de limbă germană pentru copii, bazate pe o abordare multi-senzorială pentru creșterea motivației și pe recapitulări frecvente pentru fixarea cunoștințelor acumulate.

Știm cât este de important pentru copiii acestei generații să înțeleagă și să se poată exprima într-o limbă de circulație internațională. Germana a fost mereu o limbă cu tradiție în învățământul românesc, dar în zilele noastre ea are o valoare extraordinară datorită multitudinii de companii care aleg să vină în România și oferă joburi extrem de atrăgătoare tinerilor care au cunoștințe de limba germană. De aceea învățământul susține astfel de punți de legătură prin programe de schimb între elevi și studenți, dar și burse de studiu în Germania*, Austria și Elveția pentru vorbitorii de limba germană.

Germana oferă avantajul, conform studiilor neuroștiintifice**, că structurează creierul copilului și creează noi conexiuni neuronale care îl ajută să aibă o gândire logică performantă și îi dezvoltă abilități de rezolvare a problemelor.

O sedință de limba germană la KinderKulturHaus începe cu un scurt exercițiu fizic de eliberare a energiei neconsumate și de concentrare asupra noului subiect din acea zi. Scurte intrebări din lecțiile precedente aduc înapoi cursantul într-o atmosferă bună de recapitulare.

Urmează apoi 40 de minute de introducere în nouă temă, în care elevul va află noi informațîi pe care le va reaplica în ultima parte a ședinței prin activităti centrate pe funcțiile senzoriale, exersarea și aplicarea vocabularului prin jocuri de rol, activități în echipe, cântecele, povestiri, activități practice precum desen, construcție sau lucrul manual, activități la tablă interactivă aplicate prin softuri speciale de învățare a limbii germane.

Cursuri Limba Germană pentru Copii de Nivele A1 și A2 copii la tabla interactiva

Curs limba germana începatori nivel A1 – pentru copii de 7 ani+ si elevi de toate vârstele


 RECOMANDARE


Curs germana incepatori nivel A1 cu începere de la orele 16 sau 18Curs practic de limba germană pentru începători pe parcursul semestrului școlar pentru copii de 7 ani + și elevi de toate vârstele, ulterior ei formează grupe pe categorii de vîrstă. Cursul de limba germană se împarte în 3 module: A1.1, A1.2, A1.3.

Fiecare modul cuprinde 30 de lecții, în total 60 de ore didactice (45‘). Lecția durează două ore didactice unite, respectiv 1,30 h și ne întâlnim de două ori pe săptămână, fie marțea și joia, fie miercurea și vinerea ( zilele de lecții de limba germană se configurează în funcție de disponibilitatea majorității copiilor înscriși).

Costuri: 1600 lei/modul, suma achitabilă în 5 tranșe egale de 320 lei/lună.*

*După prima săptămână de participare la lecțiile de germană organizate de noi, cursantul se poate răzgândi, și va ceda locul altui cursant. Astfel i se va restitui întreaga sumă achitată.

Pentru detalii și înscriere completează formularul.

 • Unde? Bucuresti, zona Unirii
 • Durata: 15 saptamani

ÎNSCRIE-TE LA CURS!

Curs limba germană intermediari nivel A2 – pentru copii de 7 ani+ si elevi de toate vârstele

Curs germana incepatori nivel A1 cu începere de la orele 16 sau 18

Curs de limba germană pentru copii 7 ani+. Ulterior copiii formează grupe pe categorii de vârstă. Se împarte în 3 module: A2.1, A2.2, A2.3. Fiecare modul cuprinde 60 de ore didactice.

Ședința este formată din două ore didactice a câte 45 de minute unite, respectiv 90 de minute. Ne întâlnim de două ori pe săptămână, pe întreg parcursul unui semestru școlar.

Costuri: 1792 lei/modul, sumă achitabilă în 5 tranșe egale de 358 lei/luna.*

*Dupa prima săptămână de participare, cursantul se poate răzgândi, și va ceda locul altui cursant. În acest caz i se va restitui întreaga sumă achitată.

Curs germană pentru preșcolari 4-6 ani

Curs germană intermediari A2 cu incepere la ora 16 sau la ora 18

Pentru copii preșcolari de nivel începător.

Ședința este formată din două ore didactice a câte 45 minute unite, respectiv 90 de minute. Ne întâlnim o dată pe săptămână, lunea de la 17 – 18.30 sau joia de la 17.30 – 19.00

Înscrieri acum! Completați formularul de contact.

Costuri: 896 lei/semestru școlar, sumă achitabilă în 2 tranșe egale de 448 lei.*

*Dupa prima saptamana de participare, cursantul se poate razgandi, si va ceda locul altui cursant. In acest caz i se va restitui intreaga suma achitata.

ÎNSCRIE-TE LA CURS!

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

2 COMENTARII

 1. Buna ziua.
  Sunt interesata de un curs de germana in format fizisc, pentru fiul meu (9 ani, clasa a 3-a).
  Va rog sa imi spuneti daca aveti locuri disponibile, in ce zile (noi prefeream luni si miercuri, in intervalul 14.00-17.00) si intervale orare si cat costa.
  Va multumesc. Cu stima,
  Sanda Burlacu

ADAUGĂ COMENTARIU