Cursurile Online de Engleza GENIE.US pentru Copii, Adolescenti si Adulti – Promovabilitate 99% la Cambridge & IELTS

Online

Genie.Us Center reprezinta locul in care copiii isi pot imbunatati stilul natural de gandire si invatare, reusind astfel sa fie rasplatiti cu rezultate extraordinare. Ne mandrim cu o rata de promovabilitate de 99% la examene Cambridge & IELTS!

Inca de mici avem o capacitate fantastica de a patrunde in lumea inconjuratoare prin puterea de a fi, curiozitatea de a face si energia de a descoperi. Prin genialitatea nativa, fiecare copil are manifestari pure, simple si autentice.

De 15 ani Genie.Us Center reprezinta locul in care copiii isi pot imbunatati stilul natural de gandire si invatare, reusind astfel sa fie rasplatiti cu rezultate extraordinare. Ne mandrim cu o rata de promovabilitate de 99% la examene Cambridge & IELTS, peste 90% obtinand calificativele Pass with Merits si Pass with Distinction.

Care sunt secretele din spatele succesului Genie.Us Center?

Noi cultivam curiozitatea nativa si nu acumularea de cunostinte pentru ca „trebuie”. Nu fortam memorarea ci explicam conceptele teoretice prin jocuri sau exercitii adaptate varstei, pentru o invatare naturala, usoara si distractiva. Cream mediul propice pentru performanta copiilor cu ajutorul profesorilor nostri instruiti si motivati, a resurselor si metodelor inovatoare de predare, a cadrului cald si familial in care se desfasoara cursurile.

We Prepare for Cambridge!

Cursuri GENIE.US

Insuflam tuturor cursantilor nostri increderea in propriile abilitati si in puterea lor de reusita.

Ne-am propus sa influentam in mod pozitiv viitorul cursantilor nostri, oferindu-le cea mai placuta experienta de invatare si dezvoltare.

Cursurile Online de Engleza GENIE.US pentru Copii, Adolescenti si Adulti VIZUAL

Rezultatele ne stau marturie, iar feedback-urile tuturor celor care ne-au calcat pragul sunt cele mai sincere carti de vizita.

DETALII ȘI ÎNSCRIERI

  • Cursuri pentru examene Cambridge (YLE:PREA1-STARTERS, A1-MOVERS, A2-FLYERS; A2-KEY ENGLISH TEST,B1- PET, B2-FCE, C1-CAE, C2-CPE) si IELTS (BAND 5-9).

Metoda folosita in cadrul cursului online se bazeaza pe interactiune, invatare naturala si metode de predare specifice structurii si programei de studiu a examenelor Cambridge si IELTS, materiale, aplicatii, jocuri, resurse online de studiu care duc la acumularea si fixarea rapida de cunostinte si la utilizarea acestora pentru vorbire, ascultare, citit si scris.

Cursurile Online de Engleza GENIE.US pentru Copii, Adolescenti si Adulti IMAGINE Cursul se desfasoara online pe platforma Zoom, prin intermediul careia se interactioneaza cu ceilalti cursanti si cu profesorul. De asemenea, pe platforma centrului nostru, intr-o clasa virtuala se va primi feedback personalizat de la profesor pentru imbunatatirea performantei la curs.

Cursurile Online de Engleza GENIE.US Adolescenti

  • cursuri online pentru examene Cambridge, IELTS.
  • cursuri strucurate pe nivel PreA1-C2 (elementar-avansat).
  • interactiune video live pe platforma Zoom.
  • materiale pentru studiu usor de utilizat, unele chiar create de profesorii nostri, activitati practice si interactive si suporturi de curs produse de editori specialiști.
  • feedback personalizat prin platforma centrului nostru a claselor virtuale.
  • profesori calificati de Cambridge Assessment pentru predare online.

Reducere frati/surori 10%

Oferta de 1: daca aduceti 1 cursant din partea dvs aveti 1 sedinta GRATUITA

Oferta de 5: daca aduceti 5 cursanti din partea dvs platitori, aveti cursul GRATUIT

Reducere cursuri pentru primii 20 inscrisi, voucher inscriere discount 50% la cursurile de vara, click aici pentru a procura voucher.

Cursurile Online de Engleza GENIE.US pentru Copii, Adolescenti si Adulti INSCRIERI

CURSURILE SE POT DESFASURA SI FACE-TO-FACE LA SCOLAR AS-AFTERSCHOOL BANEASA (Bulevardul Ficusului 38, București).

LA INSCRIERE SE  VA FACE ACEASTA PRECIZARE IN SECTIUNEA OBSERVATII.

INSCRIERI SI DETALII CURSURI: www.gennie-us.ro

ALTE INFORMATII: [email protected]

DETALII ȘI ÎNSCRIERI

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU