Deschidem cursurile Logiscool de Programare și Competențe Digitale pentru toți pasionații de tehnologie!

București

Când revin la școală după o vacanță distractivă, le oferim copiilor șansa de a explora educația digitală Logiscool, unde programarea poate fi ușoară și distractivă! Cum? Prin metoda noastră unică de predare și un curriculum internațional certificat.

Logiscool este o rețea globală de școli de Programare și Competențe Digitale pentru copii și adolescenți între 6 și 18 ani cărora le predăm abilități esențiale de programare, inteligență artificială și competențe digitale avansate, cu ajutorul platformei noastre de clasă mondială MyLogiscool.

Oferă-i copilului tău oportunitatea de a dobândi cunoștințe în programare și de a dezvolta abilități esențiale, cum ar fi gândirea logică și critică, concentrarea și creativitatea în timp ce se joacă cu cele mai actuale instrumente digitale!

  • Cursurile de competențe digitale pe care copiii și adolescenții le pot alege sunt:
   • Introducere în IT (de la 6 ani+): Acest curs predă competențe digitale de bază, cu activități și jocuri care să stimuleze gândirea logică și analitică a celor mici. Disponibil din al doilea semestru al clasei pregătitoare.
   • Digital Discovery (de la 7 ani+): Susține interesul copilului tău pentru mediul digital cu ajutorul programării și al instrumentelor digitale și de inteligență artificială precum ChatGPT, Craiyon, Canva sau MS Video Editor!
   • Programare Începători (de la 9 ani+): Copilul tău va fi pregătit pentru viitorul digital: în timp ce dezvoltă jocuri cu ajutorul programării vizuale cu elemente de inteligență artificială integrate, își dezvoltă abilitățile de gândire logică, critică și analitică.
   • Programare Avansați (de la 10 ani+): O tranziție lină de la programarea vizuală la învățarea limbajelor de programare scrise, adecvate vârstei elevilor. Limbaje și medii de programare GODOT/ PYTHON/ UNITY pentru elevii avansați.
   • Basics of AI and Data Science (de la 12 ani+): Elevii înțeleg elementele de bază ale inteligenței artificiale și obțin o perspectivă asupra domeniului datelor și machine learning.
 • Vârste copii:
  • 6-18 ani
 • Preț:
  • între 379 și 395 lei lunar, în funcție de tipul de curs, și de școala Logiscool la care se face înregistrarea;
  • Puteți beneficia de o reducere exclusivă de 10%, dacă folosiți codul promoțional: GOKID23 la orice înscriere pentru curs.

Date de contact pentru înscrieri și locații (vă rugăm selectați locația cea mai convenabilă și apropiată pentru dumneavoastră):

Și cum putem să ne înscriem la cursuri și lecții demo gratuite

Chiar pe pagina noastră oficială, selectând cea mai apropiată școală unde veți găsi toate informațiile necesare: https://www.logiscool.com/ro/locations/bucharest-ilfov.

Vă așteptăm cu drag să explorăm universul educației digitale împreună!

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU