De-a detectivii urbani în Cotroceni. Atelier 9-12 ani

15:00 - 18:00
Duminică 10 Aprilie 2022
București

Ce este spațiul public? Ce clădire de pe această stradă ați da drept reper? Care este funcțiunea dominantă a străzii? Ce funcțiune are clădirea aleasă ca reper? Cum vi se pare alăturarea mai multor funcțiuni: locuire, birouri, universitate, biserică, magazine, etc.?

Cine?
Copii de 9-12 ani.

Ce?
Asociaţia De-a Arhitectura organizează pe 10 aprilie 2022 atelierul „De-a detectivii urbani în Cotroceni” în care copiii vor merge într-o expediţie în oraş şi vor identifica diferite funcţiuni ale clădirilor, vor găsi reperele zonei, vor învăța să se orienteze pe hartă şi pe stradă, observându-i specificul. Cei mici vor descoperi zona aleasă așa cum o vede un arhitect azi, dar și cum trăiau oamenii altădată, cu detalii, cu proporții, cu culori.
Atelierul este îndrumat de arh. Ioana Cristina Ion și arh. Ioana Rizea. Atelierul a fost adaptat de arh. Ioana Cristina Ion și arh. Ioana Rizea, după o temă creată de arh. Ioana Rizea.

Cum?
Înscrierile se realizează pe platforma De-a arhitectura, aici: https://portal.de-a-arhitectura.ro/main/events/204/details, în limita celor 20 de locuri disponibile. Pentru a rezerva un loc este nevoie să vă faceți un cont pe platformă, cont care poate fi folosit ulterior pentru alte înscrieri. Atelierul are un cost de 50 RON/copil, plata se face odată cu înscrierea pe platformă.

Politica de restituire:

⌂ În cazul în care efectuați plata și atelierul este anulat din motive care țin de organizatori, suma o să vă fie restituită integral.
⌂ În cazul în care efectuați plata și anulați participarea la activitate din diferite motive, banii nu vor fi restituiți.

Despre activitățile noastre aflați mai ușor și dacă vă înscrieți la newsletterul lunar Doza De-a arhitectura, pe site-ul nostru, în partea de jos a paginii: http://www.de-a-arhitectura.ro/.

Când?
Pe 10 aprilie 2022, între orele 15:00-18:00.

Unde?
Cartier Cotroceni, București. Punct de plecare: Universitatea Națională de apărare Carol I, poarta mare de acces, Șoseaua Panduri, nr. 68-72

Vă aşteptăm alături de noi să fim detectivi pentru o zi în Cotroceni!

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 10 Aprilie 2022

Program:
15:00 - 18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL