De la bebe, până la bebe. Curs complex 3-6 ani despre educație sanitară, anatomie, independența copilului și sesiuni de citit enciclopedii destinate copiilor

11:00
Duminică 09 Februarie 2020
București

Ești un părinte timid, rușinos când vine vorba despre numirea parților intime sau explicarea unui copil despre apariția bebelușilor? Atunci acest curs este pentru copiii tăi, dar și pentru tine. Îți pot arăta un alt mod de a explica ceea ce ție îți este greu să pronunți.

”Bună, numele meu este Georgiana, am 33 de ani și sunt mama de gemeni de 3 ani și 8 luni. Sunt blogger de nișă (https://delasexladragoste.wordpress.com/) dar și blogger generalist (https://ordinesaudezordine.com/ ). Sunt o persoana autodidactă și îmi aleg cărțile și conferințele la care să particip în funcție de elementul lor senzațional.”

“De la bebe, până la bebe” este un curs complex despre educație sanitară, anatomie, independența copilului și sesiuni de citit enciclopedii destinate copiilor.

Cursul este interactiv și presupune o sesiune de întrebări adresate copiilor și răspunsuri răsplătite cu autocolante, discutat și explicat în fața diferitelor planșe anatomice sau simpatice. Copilul vă găsi un prieten de nădejde în cărți dar și în părintele ce îi citește cărțile și i le explică acolo unde nu înțelege.

Durata cursului este de aprovimativ 2 ore și este destinat copiilor intre 3 și 6 ani, dar și părintelui ce vrea să fie bine informat și pregătit pentru viitoarele discuții mai complexe cu copilul.

Intrarea este gratuită, pentru înscrieri accesați link-ul de mai jos pentru a completa formularul de înscriere: https://forms.gle/xLjtA6iDMqJQkBBeA


 RECOMANDARE


Locație: Cartier Hub Drumul Taberelor (Strada Brașov, nr. 25, sector 6, București – Centrul Comercial Drumul Taberelor – mezanin)
Data: 9 februarie, ora 11:00
Facilitator: Georgiana Filip

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 09 Februarie 2020

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL