Degețica. Spectacol pentru copii +3 ani la Teatrul Căluțul de Mare – Constanța

Spectacolul, plin de lumină, culoare și rafinament artistic, a cărui dramatizare și regie sunt semnate de bine-cunoscutul regizor Toma Hogea, prezintă povestea faimosului personaj al lui Andersen, într-o variantă candidă și „plină de voie bună”, spre deliciul micilor și marilor spectatori. Decorul rafinat, lucrat cu multă migală și profesionalism de scenograful Mihai Pastramagiu, îi poartă pe micuți într-o lume magică, plină de sensibilitate.

Muzica spectacolului, plină de suspans, și deosebit de emoționantă, poartă semnătura compozitorului Tibor Cari, efectele vizuale și lumina piesei aparțin light designer-ului Adrian Buliga iar coregrafia este realizată de Geta Răvdan Huncanu.

Alături de Mărunțica, cei mici se vor întâlni cu multe alte personaje cum ar fi Căluțul năzdrăvan, sufletist și milos, Femeia „cea harnică, bună la suflet, care își dorea un copil”, Zâna cea bună, Cloanța cea vicleană, Fluturașul pasionat de dulceață, Broscoiul, Lupul și Vântul.

  • Dramatizare și Regie: Toma Hogea
  • Scenografia: Mihai Pastramagiu
  • Muzica: Tibor Cari
  • Coregrafia: Geta Răvdan-Huncanu
  • Light Design: Adrian Buliga
  • Distribuție: Rovena Paraschivoi, Tiberiu Roșu, Claudia Zaharia, Arina Cojocaru, Clara Ghiuvelechian, Grațian Prisacariu, Daniela Vlad, Ion Ciolan, Daniel Minciună

Spectacolul se joacă la TEATRUL NAȚIONAL DE OPERĂ ȘI BALET „OLEG DANOVSKI” din CONSTANȚA, în cadrul FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL AL MUZICII ȘI DANSULUI ed. a 48 – a, ce are loc în perioada 4 nov. – 11 dec. 2022.

  • PREȚ BILET COPII: 10 LEI
  • PREȚ BILET GRUPURI ORGANIZATE GRĂDINIȚE ȘI ȘCOLI (CU TRANSPORT ASIGURAT): 12 LEI
  • PREȚ BILET TINERET ȘI COPII 14+ : 15 lei

Menționăm că și pentru copii și pentru însoțitorii lor, prețul este unic (10 lei)!

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: teatruldelamare.ro

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 14 Mai 2023

Program:
De la 10:30

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL