Descopera produsele de ingrijire bio pentru copii LifeCare

Ai grija de sănătatea copilului tău, cu produse de ingrijire bio pentru copii Life Care.

Life Care sunt produse de sanatate si ingrijire Bio pentru copii, special concepute pentru pielea sensibila a celor mici, fara parabeni si coloranti

Fericirea ta este maximă atunci când auzi râsul vesel al copilului tău. Iar el descoperă cu încântare lumea atunci când se simte protejat. Ai grijă de sănătatea lui, cu ajutorul produselor de ingrijire bio pentru copii Life Care, special concepute pentru pielea sensibilă a celor mici.

Pielea copiilor are un grad mai mare de permeabilitate decât cea a adulților, ceea ce înseamnă că este mult mai expusă la microbi și la factorii dăunători din componența produselor de îngrijire obișnuite. Pielea lor nu necesita aceeași concentrație de agenți de curățare pentru că atât transpirația, cât și cantitatea de sebum secretată sunt mai reduse. De aceea, pentru o îngrijire optimă, cele mai indicate produse sunt cele bio, cu formule blânde, pe bază de ingrediente naturale și hrănitoare.

Șamponul și gelul de duș 2 în 1 pentru copii, de la Kräuter®, conține extracte BIO de gălbenele și aloe vera, o combinație care curăță delicat părul și pielea copiilor. Alături de ProVitamina B5, acestea calmează iritațiile și inflamațiile, hrănesc pielea în profunzime și mențin echilibrul oprim de hidratare al pielii. Produsul nu conține coloranți, parabeni, propilenglicol sau parafină și, în plus, lasă pe piele un miros fin și plăcut.

Pielea delicată a celor mici este expusă în permanență și la ingredientele chimice care se regăsesc, de regulă, în detergenții de rufe obișnuiți. Acestea rămân în țesături după uscarea rufelor și pot determina apariția unor reacții alergice. Nucile de săpun sunt un produs 100% organic, hipoalergic și fără miros și reprezintă alternativa naturală pentru haine curate și o piele protejată. Ele sunt fructele arborelui Sapindus originar din Asia de Sud-Est și nu conțin ingrediente dăunătoare. Pentru obținerea lor, singura intervenție a omului consta în înlăturarea sâmburilor. Prietenos cu pielea micuților, Detergentul lichid cu nuci de săpun, „Mama si copilul”, de la BioHAUS® protejează țesăturile și îndepărtează chiar și cele mai dificile pete. În plus, nu ai nevoie de balsam de rufe – nucile de săpun lasă rufele moi și catifelate.

Produse de ingrijire bio pentru copii Life Care

 Despre Life Care®

Înființată în 2005, Life Care®, prima și cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viață mai bună și mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate și frumusețe. Portofoliul companiei include peste 500 produse BIO, create după rețete originale Life Care® și produse în Germania, Italia, Franța sau SUA: cosmetice și produse de îngrijire personală, suplimente nutritive și cosmetice terapeutice, precum și produse destinate curățeniei și îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziționate atât de la partenerii Life Care®, cât și online, direct pe www.life-care.com

Astăzi, Life Care® înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute și peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

 

 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU