6 Desene Animate în Română pentru Copii de peste 5 Ani

VIDEO. Selectie de desene animate în română, poveşti de referinţă pentru copii de peste 5 ani, despre bunătate, prietenie şi bucuria lucrurilor simple. Franklin si Cavalerul Verde, Cele 6 Lebede, Regele Broasca, Bradul, Heidi si Lupul si Cei Şapte Iezi.

 

1. Franklin si Cavalerul Verde
Film de Desene Animate în Română [1h13]

Franklin este o broasca testoasa cu o multime de prieteni alaturi de care invata din aventurile lor prin padure.

2. Cele Sase Lebede
Desene Simsala Grimm

Croc si Yoyo pleaca intr-o noua aventura alaturi de sase lebede care se dovedeste ca erau de fapt printi transformati in lebede de o vrajitoare.

Vezi mai jos celelalte desene animate în română pentru copii de peste 5 ani.

Vezi şi:

Cum Să Transformi Joaca cu Copilul Tău Dintr-o Corvoadă în Bucurie

Selectie de spectacole pentru copii in perioada urmatoare  

Fabrica de Căţărat. Cursuri de Escaladă Bloc sau Bouldering

 

3. Regele Broasca
Desene Simsala Grimm

Simsala Grimm ne aduce povestea Regele Broasca, despre un print care este transformat de o vrajitoare rea intr-un broscoi urat.

4. Bradul
Desene Povestitorul Andersen

O poveste plina de invataminte despre un pui de brad care era vesnic nemultumit de ce avea si invata prea tarziu ca se poate bucura de lucrurile mici si simple din viata, fara sa astepte o mare implinire.

5. Heidi
Desene Animate în Română 

Heidi este o fetita care locuieste la poalele Alpilor. Viata ei alaturi de bunicul ei este simpla dar cu multe bucurii de fiecare zi. O poveste despre fapte bune, devotament si iubire.

6. Lupul si Cei Şapte Iezi
Desene animate traduse in română

Desene animate în română cu povestea unei capre care traia intr-o casa in mijlocul padurii alaturi de cei 7 iezi ai ei. Ca si povestea Capra cu trei Iezi, si aceasta vorbeste despre relatia parinte-copil si despre rolul ascultarii pentru siguranta copilului.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU