Desene cu Ștrumfi. Toate Episoadele in Limba Română

VIDEO. Vezi un playlist de desene cu Ștrumfi, personajele animate de poveste, creaturi fictive albastre create in 1958 pentru o serie de benzi desenate de desenatorul belgian Peyo, şi preluate apoi în 1981 de Hanna-Barbera.

Ștrumfii trăiesc într-un Ev Mediu imaginar, într-un sătuc de case-ciuperci dintr-o pădure fermecată. Conduși de Tata Ștrumf, minusculele creaturi asemănătoare cu elfii trăiesc în pace și tihnă.

Singura amenințare o reprezintă odiosul vrăjitor Gargamel și nesuferitul motan Azrael, care au grijă să le tulbure liniștea oricând au ocazia.

Un serial de animație clasic ale cărui „mini-personaje” albăstrui ne sunt cunoscute tuturor, cel puțin din auzite. (wikipedia.org)

Playlist cu desene cu ȘtrumfiCredit foto: wallpapersafari.com

Vezi şi:

5 Desene Animate Îndrăgite cu Mihaela. Animaţie Românească din Anii ’70

5 Jocuri Nostime în Maşină cu Copilul. Idei pentru Drumuri Lungi în Familie

8 Super Excursii de Weekend În Familie la Mai Puţin de 200 de km de Bucureşti

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU