Dimineți de Vară Creative. Ateliere 6-14 ani @ Iași

09:00 - 12:30
Luni 19 August 2019
Iasi

Ce mică-i vacanța mare! 🤭

🌟Așa că hai să ne bucurăm din plin de fiecare zi și să o petrecem cât mai #creativ, pictând la #șevalet, schițând cu #cărbuni, pictând tricouri, explorând diferite #tehnici de #pictură și #desen, precum și curiozități din lumea Artelor vizuale și cea din jurul nostru.✨

🌟Am pregătit o serie de #ateliere care să provoace rotițele creativității și să ajute copilașii să își valorifice #calitățile artistice, #relaxându-i și oferindu-le un mod special de a se #dezvolta și #exprima.

🌟Aceste atelierele sunt gândite pentru orele #dimineții ( 3h și 30 min de lucru, 9-12.30), pentru copilașii matinali, care de Luni până Vineri vor explora universul infint al Artelor Vizuale în noul sediu al Atelierului, pe stradela Colonel Langa nr.5, Iași (zona din Spatele Catedralei Roamno Catolice).

🌟Sub îndrumarea coordonatorului Irina Andriesei-Popa, echipați cu pensule, creioane, șevalete, pânze, palete, șorțuri și muulte culori, pe care le punem la dispoziție în atelier, vom aborda teme diverse și interesante, care să presupună tehnici speciale și materiale deosebite (ex. pictură pe tricouri, pictură pe pânză, grafică, lucrul cu tușuri colorate etc).

🌟Investiție – include toate #materialele necesare (pensule, creioane, șevalete, pânze, palete, șorțuri, diferite tipuri de culori, pasteluri, cartoane, cărbuni), precum și #pauza de ronțăieli (covrigei, prăjiturele, ceai delicios de fructe de pădure):

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

– 60 lei ședința de 3h și 30min/ abonament de 5 ședințe consecutive 275 lei
(maxim 9 copii/ atelier)

✔️ oferim 10% reducere la abonamentele pentru frați/surori

Înscrieri și detalii:
📞0742565666 – atelierul Drag de Artă

Unde? Drag de ARTĂ, Stradela Colonel Langa nr.5, Iasi

Detalii Eveniment

Data:
Luni 19 August 2019

Program:
09:00 - 12:30

Orasul:
Iasi

Detalii Eveniment Recurent

Dimineți de Vară Creative. Ateliere 6-14 ani @ Iași este organizat în perioada 29 Iulie - 26 August 2019; Lunea în fiecare săptămână.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL