Doneaza pentru Prima Banca de Lapte Matern din Romania

Doneaza pentru Prima Banca de Lapte Matern din Romania

Swimathon este o platforma de strangere de fonduri, prin care echipe de inotatori fac valuri, sustinandu-si cauzele si strangand fonduri pentru proiectele lor.

 

Swimathon Bucuresti

Anul acest Asociatia Consultantilor in Lactatie din Romania a fost selectata sa participe cu proiectul Primei Banci de Lapte Matern din Romania. 
Banca de Lapte va functiona pe sectia de Terapie Intensiva Nou-nascuti a Spitalului de Urgenta pentru Copii Marie Curie, locul perfect, in care cadrele medicale fac minuni si salveaza vieti zilnic. Pentru ca sansele de reusita sa creasca copiii foarte grav bolnavi au nevoie de laptele matern donat atunci cand laptele propriei mame nu este disponibil.
Banca de lapte asigura cadrul prin care se poate administra lapte matern de la o alta mama in mod sigur, prin colectarea, analizarea, procesarea si distributia laptelui matern.
In Europa sunt peste 260 de banci de lapte matern, iar tari precum Franta si Italia au peste 30 de banci de lapte. Romania este printre putinele tari care nu are nicio banca de lapte matern. Laptele matern donat reprezinta prima optiune de alimentatie a copiilor atunci cand laptele propriei mame nu este disponibil (declaratie OMS, UNICEF)!
Ajuta si tu la infiintarea Primei Banci de Lapte Matern din Romania! Doneaza pentru ca mamele sa-si poata dona laptele pentru a salva copiii!
Echipele care inoata pentru proiect sunt Laptele este Forta, Lactivistii si Lapte si miere.
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU