Dovleci cu personalitate. Ateliere de sculptat și decorat dovleci la Antipa | 27-28 octombrie

11:30 - 12:30
27-28 Octombrie 2022
București

🤗Îi invităm pe cei mici la atelierele de sculptat și decorat „Dovleci cu personalitate”, care se vor desfășura joi și vineri – pe 27 și 28 octombrie 2022 în Sala Atelier a Muzeului Antipa!

🎃Știm cu toții că dovleacul este și un ingredient de succes în diverse preparate pretențioase sau din bucătăria tradițională. Vă lăsăm pe voi să îl preparați după gust acasă, iar la Muzeul Antipa îl vom transforma într-un felinar drăguț și îl vom decora cu diferite elemente naturale.

🤔Există cineva care nu a sculptat încă un dovleac❓

➡Ei bine, copiii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani sunt așteptați să-și folosească iscusința, imaginația și creativitatea, în cadrul unuia dintre cele două ateliere de creație de toamnă dedicate sculptării dovlecilor.

❗️Toate materialele folosite în cadrul atelierului sunt puse la dispoziție de către Muzeu. În plus, tinerii decoratori vor pleca acasă cu kitul de sculptat și creația proprie.

✅Pe lângă distracție, copiii vor afla de la specialiștii Muzeului lucruri intresante despre acest apetisant fruct: formă, mărime, culoare, mod de utilizare în alimentație, părți comestibile.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

❤️Totodată, la sfârșitul atelierului, toti participanții împreună cu însoțitorii lor vor primi în dar o vizită gratuită a expunerii permanente a Muzeului Antipa!

Detalii Eveniment

Perioada:
27-28 Octombrie 2022

Ora incepere:
11:30

Ora terminare:
12:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Kiseleff nr. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL