Dragoste de Mamă – Eveniment in memoriam Nicoleta Botan

De Dragobete, prietenii Nicoletei s-au unit sa sarbatoreasca Dragostea de Mama si sunteti invitati si voi alaturi de copiii vostri la aceasta sarbatoare a iubirii.

Atunci cand iubesti, dragostea trece peste orice. Nicoleta Botan si-a iubit copiii, noi am iubit-o pe Nicoleta Botan. Ea nu mai este, insa noi putem continua ce a inceput ea. Si nu e loc mai bun de a incepe acest lucru decat alaturi de copiii ei, Ruxi si Radu. Sa le aratam iubirea mamei lor in zilele in care romanii sarbatoresc dragostea.

V-am pregatit culoare, ateliere, zambete si teatru. Pe scurt, ceea ce v-ar fi pregatit si Nicoleta!

Toti banii stransi in urma acestui eveniment vor fi donati copiilor Nicoletei Botan. Asa ca fiti generosi! Sa ne vedem cu bine!

Pentru a va inscrie, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa [email protected] cu numele atelierului, ziua, ora, numele copilului si varsta!

Organizatori: Educateria, Teatrul din Podul Meu, Myryam Decorations

Locatie:Educateria: Calea Serban Voda, nr.217D, sector 4, Bucharest, Romania

PROGRAM ATELIERE PENTRU COPII

1. Atelier:Tablou de primavara
Traineri: Carmen Baciu si Paul Boian

Descriere: Primavara ne bate timid la usa. Soarele va fi mai bland si va incalzi mai mult, florile abia asteapta sa ne bucure cu miros dulceag si culoare.
Haideti sa ne bucuram de lumina si culorile vesele ale primaverii prin crearea unor tablouri tematice.

Varsta recomandata: 3-6 ani
Durata atelier: o ora
Sambata, de la ora 10:00
Numar maxim de participanti: 10
Cost: 50 lei
Sala: Curcubeu (etajul 1)

2. Atelier:Din dragoste pentru mama
Traineri: Carmen Baciu si Paul Boian

Descriere: Uneori cuvintele sunt de prisos, asa ca ce dovada mai mare de dragoste pentru mama poate fi, daca nu cr÷area unei felicitari.
Va astept in cadrul acestui atelier sa faurim o felicitare alaturi de copil.Unul din vestitorii primaverii este ghiocelul, asa ca el va fi solul nostru! Copiii pot veni insotiti de parinti.

Varsta recomandata: 2-4 ani
Durata atelier: o ora
Sambata, de la ora 11:30
Numar maxim de participanti:10
Cost: 50 lei
Sala: Curcubeu (etajul 1)

3. Atelier: Primavara la fereastra ta
Traineri: Carmen Baciu si Paul Boian

Descriere: In cadrul acestui atelier ne vom decora propriul ghiveci intr-un mod original in functie de imaginatia fiecaruia.
O sesiune de joaca senzoriala in pamant, urmata de plantarea unei flori de sezon care sa ne aduca primavara in casa si in suflete.

Varsta recomandata: 2-6 ani
Durata atelier: o ora
Duminica, de la ora 10:00 si de la ora 11:30
Numar maxim de participanti:10
Cost: 50 lei
Sala: Curcubeu (etajul 1)

4. Atelier:Fabrica de confectionat martisoare
Trainer: Georgiana Milicescu

Descriere: Haideți să uram bun venit primăverii, cu zâmbetul pe buze, confectionand cel mai frumos vestitor al ei, martisorul!
„Scopul purtarii marțișorului este sa-ti apropii soarele, purtându-i cu tine chipul. Printr-asta te faci prieten cu soarele, ti-l faci binevoitor sa-ti dea ce-i sta in putere, mai întâi frumusete ca a lui, apoi veselie si sanatate, cinste, iubire si curăție la suflet”. George Coșbuc

Varsta recomandata: 3-6 ani
Durata atelier: o ora
Sambata, de la ora 10:00 si duminica de la ora 10:00
Numar maxim de participanti:10
Cost: 50 lei
Sala: Soare (etajul 1)

5. Atelier floral de Dragobete :De la inima la inima
Trainer: Mirela Elisei

Descriere: Vino alaturi de noi sa sarbatorim iubirea, in cadrul atelierului floral pentru adulti, in timp ce copiii pot participa la un alt atelier creativ.
Vom realiza aranjamente florale in forma de inima, din trandafiri rosii ( florile preferate de Nico) si albi, frezii, frunze decorative si materiale specifice. Fiecare participant va lua acasa aranjamentul lucrat.

Varsta recomandata: adulti
Durata atelier: o ora si jumatate
Sambata, de la ora 11:00 si duminica de la ora 11:00
Numar maxim de participanti:10
Cost: 150 lei
Sala: Mansarda Luminoasa (etajul 2)

6. Atelier floral de Primavara :Cu drag pentru mama
Trainer: Mirela Elisei

Descriere: Vino impreuna cu copilul tau, sa intampinam primavara, la atelierul de creatie florala pentru copii. Poti participa la un alt atelier pentru adulti sau poti ramane sa lucrezi impeuna cu el.
Vom pregati suportul pentru aranjamentul floral din burete floral, materiale specifice, in vas cu tematica de primavara. Vom realiza aranjamente cu flori naturale. Fiecare copil va lua acasa aranjamentul lucrat special pentru mama.

Varsta recomandata: de la 3.5 ani
Durata atelier: o ora
Sambata, de la ora 17:00 si duminica de la ora 17:00
Numar maxim de participanti:10
Cost: 85 lei
Sala: Curcubeu (etajul 1)

7. Atelier pentru bebelusi: BabyNeeds
Trainer: Oana-Sabina Nistor

Descriere: Muzica, joaca si relatia copil-parinte ne vor ajuta ca in acest curs sa imbunatatim limbajul iubirii din familie.

Varsta recomandata: 6 luni-2 ani
Durata atelier: 45 minute
Sambata, de la ora 10:00 si de la ora 11:00 si duminica de la ora 10:00 si de la ora 11:00
Numar maxim de participanti:12
Cost: 70 lei
Sala: Copilaria (etajul 1)

8. Atelier: Pictura pe Figurine din Ipsos
Trainer: Alina Smarandache

Descriere: Veselie si culoare intr-un atelier minunat pentru copii, cat si pentru parinti.

Varsta recomandata: peste 3 ani
Durata atelier: o ora
Sambata de la ora 10:00
Numar maxim de participanti:10
Cost: 30 lei
Sala: Exploria (parter)

9. Atelier de Copilarit
Traineri: Oana Rosca si Dragos Boruga

Descriere: Hai la joaca! Invit copilul din tine la un atelier in care adultii se transforma in copii, se joaca si se elibereaza de normele si regulile vietii de adult. Ai devenit parinte, dar ai uitat sa te joci. Joaca este distractiva, o activitate placuta care ne relaxeaza si poate schimba modul in care privim viata. Ne ajuta sa ne exprimam, sa ne cunoastem, ne ajuta sa ne eliberam de stres iar prin joc ne conectam cu alti oameni intr-un mod pozitiv si creativ. Te invit sa-ti lasi haina de adult acasa, sa porti cele mai confortabile si nonconformiste haine si sa-ti permiti sa te joci cu alti oameni la fel de nebuni ca mine. Te provoc sa razi timp de ora si jumatate intr-un cadru sigur si sa-ti aduci aminte cum miroase si cum se simte la atingere nisipul, cum este sa dansezi cu adevarat, cum este sa nu ai reguli de respectat, deadline-uri de urmat si nici speech-uri de dat! Eu sunt Oana, si cel mai mult imi place sa ma joc! Nu am stiut asta cu adevarat pana cand un om drag mie nu mi-a spus ca i-am aratat ca joaca este inainte de toate, omeneasca. Atelierul se va tine la sediul Educateria, pe 24 februarie incepand cu ora 18, iar numarul maxim de participanti este 12. Daca sunt destul de multi oameni deschisi spre conectare cu copilul interior, eu nu voi spune nu unei a 2-a intalnire in data de 25 februarie. Hai la joaca!

Varsta recomandata: adulti
Durata atelier: o ora si jumatate
Sambata de la ora 18:00
Numar maxim de participanti:12
Cost: 70 lei
Sala: Mansarda Luminoasa (etaj 2)

10. Atelier de miscare si dans: Pasi in doi – mama si copilul
Traineri: Gabriela Ivanescu si Raluca Mihai

Descriere: Joaca este metoda preferată de învăţare, explorare şi conectare a celor mici. Părintele reprezintă pentru copil un partener de nădejde în explorarea și cunoașterea lumii înconjurătoare. Însă, uneori, oricât de mult ne iubim copilul și oricât de bine credem că îl cunoaștem, lumea lui interioară ne poate părea intangibilă sau de neînțeles. Chiar dacă în astfel de momente limbajul, discuțiile și alte metode asemănătoare par să dea greș și să nu-și atingă scopul, există un anumit fel de conectare extrem de valoroasă: conectarea cu ajutorul corpului.
Dansul, mișcarea, exercițiile creative care implică omul în totalitatea sa, îi pot aduce pe copil și pe părinte la o apropiere și conectare extrem de profunde. Iar toate acestea se întâmplă într-o atmosferă relaxată, jucăușă și plină de voie bună.
Vă invităm să explorați o altă dimensiune a comunicării copil-părinte, petrecând timp de calitate împreună și hrănindu-va relația.

Varsta recomandata: peste 5 ani
Durata atelier: o ora
Sambata de la ora 18:00 si duminica de la ora 18:00
Numar maxim de participanti: 6 perechi
Cost: 60 lei
Sala: Copilaria (etajul 1)

11.DINOMANIA – spectacol de teatru comico stiintific urmat de un atelier Actor:Voicu Hetel

Descriere: Profesorul Balthazar adoarme şi visează că a ajuns în locul care îl fascinează dintotdeauna, acolo unde trăiesc dinozaurii. Aici el va face cunoştinţă cu T-Rex Regele Şopârlă şi cu Ambra frumoasa piatră de chihlimbar, iar fiorosul Dyplodocus îl va speria până când se va dovedi că este doar un blând şi prietenos amator de frunze. Prin ce aventuri va mai trece viteazul profesor vă lăsăm să descoperiţi împreună cu Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga.
Varsta recomandata: 4-12 ani
Durata atelier: o ora si jumatate
Duminica de la ora 18:00
Numar maxim de participanti:15
Cost: 50 lei/copil (parintii nu platesc)
Sala: Exploria (parter)

DETALII COMPLETE  https://www.facebook.com/events/1881566692133723/permalink/1881570845466641/

Detalii Eveniment

Perioada:
24-25 February 2018

Ora incepere:
9:00

Ora terminare:
21:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL