E Ora de Păpuși! It’s Puppet Time!

E Ora de Păpuși! It’s Puppet Time!

Dragi copii și părinți, pe 2 iulie vă invităm la un spectacol inedit în lumea marionetelor, a teatrului de păpuși alături de artista Ana Crăciun-Lambru.

“E Ora de Păpuși!”, este un spectacol interactiv pentru întreaga familie. Ana Craciun Lambru folosește diverse tipuri de Teatru de Păpuși: Marionete, Păpuși cu tije (Rod Puppets), Păpuși pe Mână și Teatru la Masă (Table Top Theatre) pentru a crea scurte momente încărcate de emoție și umor și a dezvălui publicului mai mult din magia acestei minunate arte. Printre protagonişti veţi avea ocazia să-i cunoaşteţi pe: Mot, marmota prietenoasă, Lola, dansatoarea iscusiTă, Hugo, omuleţul nedumerit şi pe Tigruţ, viermişorul acrobat. Chiar dacă întârziaţi, veţi pleca extaziaţi!

Ana Crăciun-Lambru a obținut diploma Master of Fine Arts in Puppetry în cadrul Puppet Arts Program la Universitatea Connecticut printr-o bursă Fulbright. În timpul studiilor a fost implicată în numeroase reprezentații, proiecte și workshop-uri oferite de Puppets Arts Program, Ballard Institute and Museum of Puppetry și Connecticut Repertory Theatre. Deasemenea, a colaborat cu artiști ca Wyatt Cenac sau Keith Lockhart și Boston Pops Orchestra.

În Septembrie 2016 a reprezentat Statele Unite la World Puppet Carnival în Lodz, Polonia cu spectacolul ei Dust pentru care a primit premiul Best Actress. În prezent, Ana este implicată într-o serie de proiecte personale adresate publicului tânăr și adult, menite să aducă noi idei în spaţiul Teatrului de Păpuşi contemporan din România.

Rezervările se fac trimițând un email la [email protected] sau sunând la telefon: 0723321150, până pe 30 iunie, ora 18.00 . Persoană de contact: Cristina Coca.

Vă așteptăm cu drag!

Tarif: 35 lei/copil+părinte; 60 lei/copil+doi părinți
Grupa de vârstă: +4 ani
Locul de desfăşurare: Igloo, Str. Făinari nr. 45, Sector 2, București.. Dacă vremea ne va permite, spectacolul va fi organizat în curtea IGLOO.

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 02 July 2017

Program:
17:30 - 18:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL