E ora de păpuși. Teatru pentru copii +4 ani @ Londohome

19:00 - 21:00
Duminică 28 Iulie 2019
București

Duminică, 28 iulie, vă invităm, din nou, să-i însoțiți pe cei mici și să ne bucurăm împreună de lumea păpușilor.

‘E Ora de Păpuși!’ este un spectacol interactiv pentru toată familia!
Da, da, copiii și chiar părinții devin artiști: dansează alături de marionetele Storki și Noki, îl antrenează și apoi stau cu sufletul la gură pentru Viermișorul Acrobat, Tigruț, o poartă pe Micuța Inventatoare Bo Piper către nori!

Fiecare poveste este plină de umor și de învățăminte despre prietenie, empatie, grija pentru animale, curiozitate și împlinirea viselor cu orice preț!

* Acces eveniment: 20 lei adulți; 25 lei copii
** Vârstă recomandată: +4 ani

Ana Crăciun-Lambru a absolvit Universitatea de Teatru și Film “I. L. Caragiale”, Departamentul Arta Actorului Mînuitor de Păpuși și Marionete, activînd ca artist păpușar independent timp de opt ani.
Își continuă jocul în Statele Unite, unde obține diploma “Master of Fine Arts in Dramatic Arts” în programul Puppet Arts la Universitatea Connecticut printr-o bursă Fulbright.

Revenind în România, începe colaborări și proiecte dedicate Teatrului cu Păpuși.


 RECOMANDARE


Este regizorul spectacolelor: ‘Onix și Barton’ (Opera Comică pentru Copii), ‘Conferințele cu Dodi și Roni’ (Muzeul Național Grigore Antipa) și ‘E Ora de Păpuși!’. În prezent este în repetiții cu ‘Jurassic’ – spectacol dedicat copiilor – la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț.

”Îmi place să mă joc! M-am jucat toată copilăria, inventînd personaje și scenarii. Apoi am descoperit că și la Facultate te poți juca. Mai serios, cu mai multe reguli și cunoștințe, însă tot joacă era!

Eu cred cu tărie că teatrul de păpuși poate face lumea mai bună și vă invit să-mi fiți alături în această misiune. Așa că, vă aștept pe toți la ‘E Ora de Papusi!’ – un spectacol pe care l-am jucat cu mare succes în școli și grădinițe din toată țara. În luna aprilie spectacolul a fost în turneu în Liban unde am jucat în franceză și engleză.”

Unde? Londohome, David Praporgescu 31, Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 28 Iulie 2019

Program:
19:00 - 21:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL