ED Transformational Camp > Street Delivery 2018

15-17 Iunie 2018
București

Comunitatea Ecstatic Dance Bucharest împărtășește la Street Delivery câteva practici hrănitoare pentru viața în oraș. Ne bucurăm să fim selectați printre atâția oameni activi și creativi ale căror inițiative îmbogățesc experiențele noastre de zi cu zi și care vin să-și prezinte proiectele pe Strada Arthur Verona.

Program

VINERI 15 iunie
18:00 – întâlnire a comunității și prietenilor Ecstatic Dance
Cerc de bun-venit
Invităm membrii comunității să propună activități pentru zilele care urmează
Împărțim fructe și limonadă

SÂMBĂTĂ 16 iunie
13:00-14:30 – WORKSHOP de mișcare conștientă
Facilitat de membrii comunității
Exerciții de coordonare, conectare, încredere în grup

15:30 – CERC DE MUZICĂ LIVE, vocal toning și dans la liber
Chill & good vibe jam session
Cu muzicieni prieteni ai Ecstatic Dance

DUMINICĂ 17 iunie
13:00-14:30 – WORKSHOP de mișcare conștientă

15:00 – VEGAN POTLUCK
Schimb de mâncăruri și gustări sănătoase, la iarbă verde
Gasești recomandările noastre pe pagina ecstaticdance.ro/potluck

17:00 – MITAKARA
Masaj simultan în cerc
Fiecare primește și dăruiește cel mai bun masaj de care e în stare

ecstatic dance street delivery program

CINE
Ecstatic Dance Bucharest a adus împreună, în trei ani și 50 de evenimente, peste o mie de oameni de toate felurile care iubesc să danseze, DJ specializați, invitați internaționali, muzicieni și profesioniști ai mișcării, într-o comunitate de inimi deschise. Ne bucurăm să ne reunim cu ocazia Street Delivery și să împărtășim cu ceilalți locuitori ai orașului o parte din spiritul născut pe ringul nostru de dans.

CE ESTE
Ecstatic Dance Bucharest este singurul eveniment regulat de tipul ”conscious party” din oraș și unul dintre principalele evenimente de mișcare conștientă. Evenimentele de dans liber pe care le organizează lunar răspund nevoii tot mai mari a locuitorilor de spații care să ofere posibilități de creștere în direcțiile dezvoltării personale, lucrului cu corpul și antrenării prezenței, precum și de conexiune cu alți oameni aflați pe același drum.

Ecstatic Dance este o experiență care schimbă vieți. Este o călătorie a mișcării libere, într-un spațiu non-verbal, în care este prețuită curățenia, prezența și acceptarea, susținută de o călătorie muzicală creată special, cu facilitarea unui DJ și a unor space-holders din comunitate. Practic – 2 ore de dans liber, desculț, așa cum ești, de parcă ai fi copil sau nu te-ar vedea nimeni. Dansând, devenim mai creativi, spontani și curioși în corpul nostru și traversăm, călătorind cu muzica, trăiri profunde, regăsire, iubire și apropiere.

DE CE
Credem că starea de conștiință, prezență și apropiere pe care o dezvoltăm pe ringul de dans, împreună cu intențiile pe care ni le afirmăm cu fiecare ocazie, încurajează colaborarea și inițiativele de schimbare pentru viața noastră în oraș, alimentând cu energie și dând direcție acțiunilor noastre. Practica dansului liber crește libertatea, puterea și energia de transformare în fiecare, formând indivizi mai centrați pe calea lor, mai echilibrați și conectați.

CUM
Suntem la Street Delivery ca să împărtășim cu voi toți câteva dintre practicile de mișcare, prezență și conexiune care ne aduc cea mai multă bucurie, exerciții simple care ne fac mai vii, simțitori și relaxați în preajma celorlalți. Prin acestea vrem să celebrăm miracolul de a fi în propriul corp și să transmitem mesajul despre transformarea pe care o declanșează dansul liber.

În timpul zilei, te invităm să ne cunoaștem și să ne bucurăm împreună de lucruri simple în ED Transformational Camp, un spațiu de relaxare, creativitate și conectare – ne găsești pe o peluză din Grădina Icoanei. Te poți alătura la workshopurile de mișcare, cercul de masaj Mitakara, cercul de muzică live, dans și sharing sau potluckul vegan (picnic de duminică la iarbă verde, la care împărțim mâncare cât mai curată).

Seara ne-am propus să explorăm festivalul, așa că o să fim pe stradă, în formație decorată -(dez)organizată, gata să comunice prin dans dezinhibat cu oricine simte să se exprime astfel. Abia așteptăm să ne întâlnim cu dansatorul din tine și să-l luăm la joacă 🙂

ecstatic dance street delivery program

Detalii Eveniment

Perioada:
15-17 Iunie 2018

Ora incepere:
18:00

Ora terminare:
20:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Carturesti

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str Arthur Verona 13 -15

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL