Edu for Life – Workshop de nutritie

18:00:00 - 18:00:00
Joi 20 Iunie 2013

Workshop de nutritie comportamentala la copiii cu varsta cuprinsa intre 6-13 ani

program educational pentru o viata sanatoasaCel mai nou afterschool din Bucuresti, SAGA Kid, te invita joi, 20.06.2013 la 18.00 sa faci echipa cu copilul tau la workshopul cu tema nutritia comportamentala la copiii cu varsta cuprinsa intre 6-13 ani.

Un concept unic in Romania in domeniul educatiei – un tip de program educational non-formal pe care ne-am dori sa-l fi avut “pe vremea noastra” si pe care visam sa-l putem oferi copiilor nostri. Este o initiativa revolutionara si inovatoare de abordare a problemelor moderne cu care se confrunta copiii si adolescentii zilelor noastre.

In conditiile in care, jumatate din copiii si adolescentii din Romania sunt supraponderali cu potential de a deveni obezi inainte de varsta de 18 ani, acest program isi propune sa actioneze PROFILACTIC, dar si terapeutic, inca de la cele mai fragede varste, ghidandu-i cu ajutorul jocului pe copii/adolescenti catre un comportament alimentar corect, catre exercitiul fizic adecvat varstei fiecaruia si, in final, catre un mod de viata sanatos.

 

De asemenea, modulele de dezvoltare personala incluse in program dezvolta copiii, transformandu-i in elevi curiosi, creativi, deschisi la tot ce este nou, care cauta spontan si constant informatii noi si atractive, prin sesiuni cu activitati centrate pe nutritia si dezvoltarea personala a copilului si a adolescentului, precum si pe dezvoltarea unui stil de viata sanatos prin activarea urmatoarelor tipuri de inteligenta – verbala/lingvistica, logico-matematica, spatiala, kinestezica, muzicala, intra si interpersonala.

 

Traineri:

Doctor si psiholog psihoterapeut Anamaria Iulian, specialist in nutritie comportamentala;

Psiholog psihoterapeut de orientare experientiala, Ioana Hatara, specializat in terapia individuala si de grup a copilului si adolescentului;

Psiholog psihoterapeut Oana Paunescu, specializat in terapia copilului si a familiei.

 

Taxa de participare 50 lei/ perechea (parinte + copil)

Locuri eveniment: 12 perechi

Inscrieri pe www.sagakid.ro, sectiunea Blog /  

[email protected]

Tel: 0756169135, 0314290047

 

Detalii Eveniment

Data:
Joi 20 Iunie 2013

Program:
18:00:00 - 18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

SAGA KID

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str. Intr. Sabitei 34, etaj 2

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL