Educatie digitala cu MindHub Bucuresti – Unirii

MindHub este o scoala de programare pentru copiii intre 6 si 18 ani, care urmareste o responsabilizare digitala a acestora folosind medii variate de programare.

Cursurile MindHub București Unirii sunt dezvoltate astfel încât să încurajeze și spiritul de echipă, pentru că fiecare copil primește propriul rol și sarcini interconectate cu ceilalți. Modul de predare din cadrul MindHub reușește să contureze un spirit de competitivitate corect, copiii fiind martorii și coordonatorii competițiilor purtate de roboți sau personaje.

MindHub București Unirii este unul din punctele de start în care copiii vor învăța să fie fairplay față de ceilalți și, deasemenea, să etapizeze și să analizeze fragmentat un proces, astfel încât să îl îmbunătățească până în punctul în care își atinge randamentul maxim, în cel mai scurt și eficient mod.

Cursanții exersează permanent gândirea matematică, strategică și algoritmică, organizarea în spațiu sau în plan, precum și creativitatea, viteza de reacție, motricitatea și independența deciziilor.  Prin crearea și prezentarea jocurilor și animațiilor, programând comportamentul roboților, în grupuri mici și prin joc, copiii învață să socializeze, dobândesc abilități și calități sociale suplimentare, precum și cunoștințe importante pentru viitor.

Mentorii MindHub București Unirii sunt specialiști – pedagogi, matematicieni și informaticieni, care mențin cu succes atenția copiilor în timpul activităților și le încurajează creativitatea și dorința de a-și atinge obiectivele.

Metodologia pe care Mindhub o folosește pentru a-i învăța pe copii să programeze computere se bazează pe gamification (învățare prin joacă) și lucrul în echipe mici, la o varietate de proiecte și jocuri. Copiii câștigă experiență, care este foarte importantă pentru viitor, creând și prezentând propriile jocuri și animații, codând roboți si lucrând în grupuri mici.

Orar:

CURSURI 6-7 ANI – DUMINICA 13:00-15:00 – Link inscriere: Nivelul 1 – Primii mei pași în lumea programării vizuale (mind-hub.ro)

CURSURI 8-9 ANI – SAMBATA 15:00-17:00 – Link inscriere: Level 1 – Am cunoscut lumea blocurilor (programarea cu blocuri) (mind-hub.ro)

CURSURI 10-11 ANI – SAMBATA 09:00-11:00 – Link inscriere: Nivelul 1 – Programez cu blocuri și construiesc jocuri (mind-hub.ro)

ATELIER DE HALOWEEN DOAR IN DATA DE 28.10, CU DURATA DE 2 ORE SAMBATA INTRE ORELE 13:00-15:00 – Link inscriere: Creeaza-ti propriul oras de Halloween cu MindHub Bucuresti-Unirii (mind-hub.ro)

Varste copii: 6-18 ani

Pret: 400 lei/modul (un modul = o luna de cursuri cu prezenta o data pe saptamana), 120 lei atelierul

Date de contact pentru inscrieri: 0726463482

📍 Locație: MindHub Bucuresti-Unirii, Strada Traian nr. 3, PARTER, bloc E6, sc. 2 – Vezi pe hartă/traseu

Detalii Eveniment

Perioada:
15 Octombrie - 18 Noiembrie 2023

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL