Emisiune – educativa: Junior Smart Show

Are you smart? Go on show!
Ne plac copiii super inteligenti – cei care sunt deja si, mai ales, cei care vor sa isi depaseasca limitele si vor mai mult in fiecare zi de la ei.

La clubul nostru ii sprijinim pe juniori sa devina increzatori in fortele proprii, sa aiba curaj sa se exprime liber si sa le arate si altor juniori cum se invate distractiv, eficient, destept.
Am pregatit o emisiune-educativa cu durata de 4 ore (cu pauza de pranz 30 minute). O emisiune prin care copiii predau altor copii notiuni internationale de cultura generala. Emisiunea are un scenariu gandit anterior. Informatiile sunt selectate dintr-o paleta diversificata de carti Miles Kelly – o resursa de referinta in contextul educational international.

Copiii vor invata ce inseamna lucrul in fata obiectivului de filmat, cum sa isi stapaneasca emotiile, cum sa isi adune gandurile si sa dea ce au mai bun din ei.
Atelierul se desfasoara pe parcursul a 4 ore – cu pauza de masa si mici momente de relaxare. Emisiunea rezultata din aceasta zi va fi postata pe Canalul nostru de Youtube imediat ce website-ul nostru va fi finalizat:www.juniorinternationaltalent.com

Costul acestui eveniment este de 100 de lei. Pentru cine detine card discount se achita cu 25% reducere. Locurile sunt limitate, rezervarea se face doar pe mail: [email protected]
Plata se face in contul companiei:
Junior International Talent SRL
IBAN: RO46CECEIF0130RON4435553

https://web.facebook.com/events/523668021348861/

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 06 Aprilie 2018

Program:
11:00 - 15:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL