Eveniment caritabil – Impreuna pentru Tavi. Spectacol de teatru pentru copii

Sambata, 12 august 2017, ora 10.30 Teatrul din Podul Meu si Funny Land va invita sa participati la un spectacol pentru copii in scop caritabil. Toate fondurile stranse vor fi donate lui Tavi care are nevoie de ajutorul nostru.

Cine este Tavi? De ce sa-l ajutam? Tavi este sotul prietenei noastre Raluca, este tatal minunatului Sergiu. Tavi are nevoie de noi pentru asi putea vedea copilul crescand, pentru a putea fi sotul de catre are nevoie Raluca, pentru a avea familia la care viseaza orice femeie.

Povestea frumoasa de dragoste intre Tavi si Raluca nu a fost ingenunchiata de urata boala care este cancerul. La varsta de 29 ani a fost diagnosticat cu o tumora de trunchi cerebral, o boala crunta care l-a transformat dintr-un om puternic, intr-un om care depinde in totalitate de cei din jurul lui.

Timp de cinci ani au dus o lupta continua cu aceasta boala, iar cand sperau ca lucrurile intra pe un fagas normal, boala a reaparut. A ajuns sa fie tintuit intr-un scaun cu rotile, cu dureri groaznice.

In urma mobilizarii prietenilor, Tavi a ajuns in Turcia unde i s-a oferit o sansa, a facut cinci sedinte de terapie stereotactica. Pentru prima data in cinci ani, medicii au spus ca exista o sansa ca tratamentul sa functioneze, astfel incat sa fie posibila operatia de indepartare a tumorii. Sanse sunt, pentru a se putea recupera, dar din cauza lipsei banilor poate pierde lupta. Pentru a avea aceasta sansa are nevoie de chimioterapie, iar costurile sunt destul de mari pentru puterile familiei, peste 50.000 euro anual.

Aici intervenim noi, este nevoie de implicarea noastra. Cu cat suntem mai multi, cu atat este mai bine.

Impreuna cu prietenii nostri de la Teatrul din podul meu si actorul Voicu Hetel, ne-am gandit sa intindem o mana… o mana mica pentru un OM mare – un spectacol caritabil.

Cine este Teatrul din podul meu? Este o organizatie non guvernamentala care activeaza de trei ani pe piata din Bucuresti cu spectacole pentru copii si cu ateliere creative. Principalul actor este Voicu Hetel, cunoscut publicului din Teatrul Ion Creanga unde a putut fi vazut in ultimii zece ani, atat ca actor cat si ca regizor. In acest context, Voicu Hetel s-a format ca specialist in teatrul pentru copii in cadrul proiectului European Small size, singurul proiect care promoveaza conceptual de educatie timpurie si pregateste actori pentru a juca in aceastra forma speciala si specifica de teatru. Spectacolele au o durata de 30 minute dupa care copiii vor explora spatiul scenic si vor avea voie sa se joace cu recuzita.

Pentru acest eveniment caritabil, cei de la Teatrul din podul meu au pregatit spectacolul “Pe nisip”. Spectacolul este structurat in jurul poveştilor care se nasc într-o zi de joaca în nisip, în jurul obiectelor găsite pe o plajă însorită. La final copiii vor avea parte de o experienţă senzorială nisipoasă.

Pretul spectacolului este de 25 ron/copil, parintii insotitori nu platesc.

Fondurile obtinute vor fi donate integral catre Tavi.

Evenimentul este gazduit de Funny Land, Str. Agricultori Nr. 54A, Sector 2

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 12 August 2017

Program:
10:30 - 11:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Funny Land

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Agricultori Nr. 54A, sector 2

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL