Eveniment pentru copii 7-12 ani: Povesti cu zei si eroi

15:00:00 - 15:00:00
Sâmbătă 14 Martie 2015
București

Eveniment pentru copii de 7-12 ani la Fundatia Calea Victoriei : Poveşti cu zei şi eroi – o călătorie în Grecia Antică, sustinut de istoricul Monica Neatu. Povesti cu zei si eroi – o calatorie in Grecia Antica

 

eveniment copii 7-12 ani

 

Atelierul se adresează tuturor copiilor dornici să înţeleagă şi să descifreze minunata aventură a oamenilor de-a lungul timplului, fără date şi explicaţii complicate, curiozitatea fiind cea care ne va ghida paşii de-a lungul istoriei.

“Dragi copii, v-ați gândit vreodată să plecaţi într-o călătorie imaginară şi să descoperiţi, prin puterea magică a poveştilor şi imaginilor, începuturile civilizaţiei europene?

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

În trecutul îndepărtat, cu patru mii de ani în urmă, în Grecia s-a născut o civilizaţie înfloritoare fără de care lumea modernă nu ar fi existat. Oamenilor din acele timpuri le datorăm gustul nostru pentru teatru, modele arhitectonice şi idei ce uimesc deopotrivă pe cei mari, dar şi pe cei mici.

Viaţa lor, dacă este să dăm crezare legendelor povestite de Homer, era un amestec nemaiauzit de miraculos şi fantastic, căci zeii coborau mereu din Olimp pentru a-i ajuta sau pedepsi pe muritori. A fost o lume a aventurilor nemaipomenite, a comorilor strălucitoare şi a invenţiilor ce s-au păstrat până astăzi.”- Monica Neatu

Dacă curiozitatea nu vă dă pace şi vreţi să aflaţi mai multe despre cei care au inventat legenda prinţesei Europa sau calul troian, vă invit să descoperim împreună o lume a eroilor şi a aventurilor.

Povestind şi descoperind istoria antichităţii greceşti, cei mici îşi vor dezvolta nu numai imaginaţia, ci şi capacităţile de comparare a epocilor istorice și vor înţelege mult mai bine moştenirea culturală europeană.

 

Lector: Monica Neațu

Data: 14 Martie 2015; Ora: 15:00

Varsta Minima: 7; Varsta Maxima: 12

Cost: 35 ron; Cost redus (card fidelitate): 30 ron

Locul de desfasurare : Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1

Inscrieri la [email protected]

Detalii la www.victoriei.ro

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 14 Martie 2015

Program:
15:00:00 - 15:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Fundatia Calea Victoriei

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str. Popa Soare 40, et. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL